Samsung Galaxy Fold har äntligen ett släppdatum

0 Shares

Samsung Galaxy Fold

Det har varit en av de mest problematiska lanseringarna av mobiltelefoner någonsin, men den besatta Samsung Galaxy Fold har äntligen ett släppdatum.

Bara några dagar efter att förhandsregistreringar för den hopfällbara smarttelefonen gick live i Storbritannien, har Samsung börjat avslöja detaljer om släppschemat. För vissa människor – specifikt i Korea – lanserar Fold i morgon den 6 september. Lanseringen för andra regioner följer de kommande veckorna.

Se även:

Samsung förklarar “Samsung Galaxy Fold nu tillgängligt” i ett pressmeddelande och säger “Samsung Electronics meddelade idag lanseringen av Galaxy Fold – en helt ny kategori av mobilteknologi – tillgänglig i Korea den 6 september, följt av utvalda länder inklusive Frankrike , Tyskland, Singapore, Storbritannien, USA och mer i Cosmos Black och Space Silver. Med ett 5G-klart alternativ i utvalda länder kommer konsumenter att kunna utveckla framtiden på de snabbaste tillgängliga nätverkshastigheterna. “

Företaget påpekar att det, förutom att ta itu med byggproblemen som ledde till att handenheten försenades, också “tog sig tid att tänka om hela konsumentresan”. Detta vaga uttalande verkar hänvisa till Galaxy Fold Premier Service som ger Fold-ägare exklusiv tillgång till specialiserade kundtjänsttjänster, som Samsung säger inkluderar en-till-en-åtkomst till Samsung-experter och ett 24-timmars supportcentrum online telefon.

Det har funnits starka rykten om att USA: s lanseringsdatum för Galaxy Fold är den 27 september, men detta har ännu inte bekräftats av Samsung. I Tyskland sägs frisättningen vara den 18 september, men återigen ska detta fortfarande bekräftas.

0 Shares