Samsung Galaxy K Zoom är den telefon som tycker att det är en kamera

0 Shares

Samsung har officiellt avslöjat Galaxy K Zoom – en Android KitKat-körande smartphone med en 20,7MP kamera och 10x zoom. K Zoom har också optisk bildstabilisering, en xenonblixt och en 4,8-tums 720p-skärm.

I typisk Samsung-stil kommer den att laddas med mjukvarufunktioner, som autofokus / exponeringsseparationsläge, 10 optimerade filterinställningar, objektspårning och en Selfie Alarm-funktion. Ja, det är Selfie Alarm; detta kunde inte vara mer 2014 om det inte kom med ett Manchester United-nederlag.

Det kommer också att ha flera av OS-funktionerna som finns på Galaxy S5, inklusive en Lite-version av S Health-appen och Ultra Power Saving-läget, plus alla vanliga Android-smarttelefon-tricks och godis.

Men designmässigt är det ett helt annat odjur än S5, och inte bara på grund av den 10x zoom runt ryggen. Dess avrundade hörn liknar närmare dem på Galaxy S4, och med en tjocklek på 16,6 mm är den inte en att bära med dina tätaste byxor. Det är inte heller vattentätt som Samsungs nya flaggskepp.

Tillkännagivandet bekräftar rykten som har gjort rundorna i flera veckor och lovar också att förvirra alla som trodde att den nyligen släppta Galaxy Camera 2 var Samsungs främsta Android-baserade snapper.

Så bara för att göra det klart – Galaxy Camera 2 är EN KAMERA. Den har en 16MP-sensor, 21x zoom och kör Android Jelly Bean. Se: det är helt klart EN KAMERA. Galaxy K Zoom är å andra sidan EN TELEFON. Den har en 20,7MP-sensor, 10x zoom och kör Android KitKat. Se: det är definitivt EN TELEFON.

Eller kanske är det tvärtom?

LÄS MER: Samsung Galaxy Camera 2 recension

0 Shares