Samsung Galaxy Note 3 vs LG G Pro 2

0 Shares

Fans av iPhone 5s metallkonstruktion eller Xperia Z2s glasklädda kropp kommer att vara kvar besvikna över både Note 3 och G Pro 2, men det är inte att säga att de är dåligt byggda.

Båda känns solida i händerna, men Note 3 erbjuder lite mer grepp tack vare konstläderstruktur i konstläder. Åsikterna om Samsungs falska sömmar är delade, men vissa kommer att tycka att det är lite för klibbigt för sin smak. Okej, mest.

Anmärkning 3: s enda andra, anmärkningsvärda designfunktion är dess S Pen, som sitter undangömt i det nedre högra hörnet av handenheten. Vi hade problem med att ta bort det snabbt från sin plats, men det betyder åtminstone att det är osannolikt att det faller ut på tåget.

G Pro 2 ser ut som en uppskalad G2, och det beror på att det är det. Ström- och volymknapparna är i samma läge på baksidan, vilket kan ta lite tid att vänja sig, men lyckligtvis kan G Pro 2 också låsas och låsas upp med en skärmkombination om du inte är ett fan av knappplacering. Mer om det senare.

G Pro 2 delar också G2: s sexiga smala ramar och klämmer mer skärm i en kropp som bara är något större än not 3. Tillsammans med det snygga 8,3 mm djupet och det smarta Mini View UI-alternativet betyder det att det bara är användbart med en hand. Dess texturerade plastbaksida är en stor förbättring jämfört med G2s hala plastskal.

Båda telefonerna har också avtagbara ryggar, så att du kan byta ut batteriet och lägga till extra lagring via microSD-kort.

Det är knepigt att välja en vinnare här. Vi gillar snarare G Pro 2: s bakre knappplacering, men Note 3: s gripande rygg är välkommen, särskilt eftersom telefoner av denna storlek kan vara osäkra att använda med en hand. Så, hedrar även.

Vinnare: Dra

LÄS MER: Samsung Galaxy S5 vs LG G2

0 Shares