Samsung Galaxy Note 4 ut 10 oktober i Storbritannien, förbeställningar börjar imorgon

0 Shares

Som väntat är det i mitten av oktober när Samsung lanserar den nya Galaxy Note 4, med ett datum 10 oktober i dag för Storbritannien och en debut i USA snart därefter.

Samsung säger att förbeställningar kommer att börja i morgon på sina Samsung Experience Stores, men att standardförbeställningar på nätet eller på gatan kommer inte att komma förrän en vecka senare den 26 september.

Under tiden kommer Galaxy Note 4 att träffa staterna en vecka senare än Storbritannien, den 17 oktober, och det låter som att alla typer av förbeställningar via de flesta operatörer börjar imorgon. T-Mobile börjar dock inte sina förbeställningar förrän den 24 september.

Officiell brittisk prissättning är fortfarande okänd, märkligt, även om den amerikanska versionen kommer att säljas för 299,99 US $ (cirka 183 £) med ett tvåårskontrakt genom AT&T. Enligt The Verge säljer telefonen för 825,99 US $ (cirka 505 £) utan kontrakt.

Vad är så spännande med Not 4? Börja med 5,7 tum 2K-skärmen, som körs på 2560×1440 för en galen pixeldensitet på 515ppi, tillsammans med en mer förfinad byggnad, riklig processorkraft, en bättre kamera och ett förbättrat batteri. Och Galaxy Note 3 var redan en utmärkt enhet på sina egna meriter.

[Sources: The Next Web, The Verge]

LÄS MER: 10 saker du behöver veta om Samsung Galaxy Note 4

0 Shares