Samsung Galaxy Note 4 vs LG G3: vägningen

0 Shares

Båda dessa telefoner är övervägande plas–– ledsen, polykarbonat på utsidan, men tack och lov lider ingen av de billiga syndromet (bra, med tanke på hur dyra de är). Både Samsung och LG har lagt stora ansträngningar på att få sina premiumenheter att se tillräckligt bra ut.

Samsung Galaxy Note 4 ligger en nivå över sin föregångare när det gäller byggkvalitet. Ja, det finns fortfarande konstläderstrukturen på baksidan (ännu en gång, Samsung: vi kunde verkligen, verkligen leva utan detta), men den här gången är den mjukare och grippierare, medan metallbandet lindat runt enhetens kanter ger ytterligare ett mått på både robusthet och elegans.

LG G3 har under tiden en slät plastbaksida som ser ut som metall och böjer sig snyggt så att den passar bättre i din hand. På framsidan betyder de knappt där ramarna att det är nästan helt Gorilla Glass 3 (för övrigt det material som används för att täcka Not 4-skärmen).

Varken telefonen har en förstklassig känsla av, till exempel, Sony Xperia Z3, HTC One (M8) eller Apple iPhone 6 Plus, vilket är synd, men bristen på metall håller dem lätt – och båda har avtagbara ryggar så att du kan byta ut batterierna.

Bedömning: Rita

0 Shares