Samsung Galaxy Note 5 tippad för slutet av augusti ankomst

0 Shares

Samsung meddelar traditionellt sin årliga Galaxy Note-uppdatering under Berlins IFA tech show, som äger rum i september. Det finns emellertid rykten om att företaget kan avslöja phableten lite tidigare än det i år.

Den kinesiska webbplatsen Sogi rapporterar att Galaxy Note 5 kan lanseras i en fristående händelse i augusti. Varför skulle Samsung meddela så tidigt? Sogi hävdar att det kan vara ett försök att få den ut i världen innan Apple presenterar sin nästa iPhone, av vilken det sannolikt kommer att finnas en “Plus” phablet-upplaga.

Det kan också vara helt enkelt att Samsung vet att det är riskabelt att lansera en viktig produkt under en mässa: vem vet vilka konkurrenters produkter som kan stjäla rampljuset. Genom att hålla sin egen separata händelse kan Samsung se till att den tar all uppmärksamhet.

Självklart bekräftas inget av detta, bara bra gamla “rykten och spekulationer” baserat på information som förmodligen hämtats från “människor som är bekanta med saken”. I verkligheten finns det inte mycket vi faktiskt vet säkert om Galaxy Note 5, förutom att det verkligen är en produkt som kommer ut någon gång 2015.

Du kan läsa allt vi vet och tror att vi vet om det i vår fullständiga förhandsgranskning av Samsung Galaxy Note 5, men i princip kan du förvänta dig en skärm på cirka 6 tum i storlek med antingen en 2K- eller 4K-upplösning tillsammans med en kraftfull processor / RAM-kombination och sannolikt en vacker anständig kamera.

[Source: Sogi via TechnoBuffalo]

0 Shares