Samsung Galaxy Note 8 kommer enligt uppgift att avslöjas i augusti

0 Shares

Samsung-logotypbyggnad

Galaxy Note-varumärket lever och har det bra, eftersom Samsung officiellt kommer att avslöja det nya, förhoppningsvis icke-exploderande tillskottet till den premium-stora smartphone-linjen i slutet av augusti.

Rapporten kommer från Reuters, som citerade “en person som är bekant med saken” och säger att den officiella avslöjandet kommer att hända vid ett typiskt New York City-evenemang senare i sommar.

Naturligtvis kommer ingen att kunna uttrycka orden “Galaxy Note” för resten av tiden utan att åberopa minnen från varje resa till en amerikansk flygplats som någonsin gjorts i slutet av 2016 och slutet av 2017, där varje ombordstigningsmeddelande för varje flygning innehöll en varnar för att inte kunna bära Galaxy Note 7 till något kommersiellt flygplan.

För att inte tala om de härliga bilderna av smartphone-blodbad, den (falska) videon av Cee Lo Greens exploderande anmärkning 7 och de återkallande mandat “returpaket” som såg ut som något ur en postapokalyptisk film.

Det fanns någon fråga om Samsung skulle döda det varumärket helt framåt eller inte. Det kommer inte att vara fallet, eftersom anteckningsnamnet fortfarande finns som den största, dyraste smarttelefonlinjen i Samsungs arsenal, och inte ens oöverträffad FAA-åtgärd räckte för att ta bort den cachet. Och på vissa sätt kan det gamla ordspråket “ingen publicitet är dålig publicitet” gälla, eftersom not 7 utan tvekan blev den mest ökända smarttelefonen genom tiderna.

Samsung kommer utan tvekan att behöva ta itu med detta någon gång när de avslöjar not 8, så subtil som den kan vara. Det kommer att finnas en underström för alla detaljer de meddelar om batteriet, vilket är en standardfunktion att diskutera under alla omständigheter.

Inga ytterligare detaljer om not 8, som släppdatum eller prissättning, har bekräftats.

Fotokredit: JPstock / Shutterstock.com

0 Shares