Samsung Galaxy Note8 Android-smartphone kommer att göra sin triumfande debut nästa månad

0 Shares

Galaxy_Note_8

Samsungs Galaxy Note-enhet har helt förändrat smartphone-landskapet för alltid. Företaget revolutionerade inte bara skärmstorleken “phablet”, men med tillägget av den underbara S-Pen gjorde det handskrivningsinmatning relevant igen. Även Apple mötte trycket från storskärms Android-enheter och ändrade äntligen sin egen iPhone med större skärmar.

Livet var bra för Samsungs smartphones, tills det inte var det. I en sorglig händelse återkallades den senaste varianten, Note7, på grund av exploderande batterier. Medan många företag inte skulle kunna överleva en sådan olycka har Samsung gjort det. Faktum är att dess varumärke fortfarande är otroligt starkt och många konsumenter klagar på nästa sådan smartphone. Jag är också glad att säga att, som ryktet, kommer den efterlängtade Galaxy Note8 göra sin triumferande debut nästa månad. Det kommer att avslöjas i New York City vid Samsungs årliga “Unpacked” pressevenemang.

“Den 23 augusti kommer Samsung Electronics att avslöja den senaste medlemmen i Galaxy-familjen med den ultimata multitasking-enheten för dem som vill göra större saker med sin telefon. Detta efterlängtade tillägg till Galaxy-listan var särskilt utformad för människor som rör sig genom barriärer att göra mer av det som betyder något för dem. För att markera lanseringen av den kommande enheten är företaget värd för Samsung Galaxy Unpacked-firandet den 23 augusti 2017 på Park Avenue Armory i New York City, säger Samsung.

Dina kommer verkligen att representera BetaNews vid evenemanget, och vi kommer säkert att dela alla nyheter med er, kära läsare. För närvarande är inte mycket känt om enheten – det kanske inte ens kallas “Note8” (även om det antagligen kommer att göra det).

Som teaserbilden ovan visar kommer den sannolikt att ha en böjd skärm på båda sidor och naturligtvis kommer den med S-Pen-pennan. Utöver det skulle jag förvänta mig en klassledande kamera och USB-C. Kommer fingeravtrycksläsaren att finnas på baksidan eller under skärmen? Spännande grejer. Det blir också intressant att se om det kommer att ha ett 3,5 mm ljuduttag. Jag är säker på att Samsung också har några andra saker i ärmen.

Är du glada att äntligen se Galaxy Note8? Kommer du att köpa den? Berätta för mig i kommentarerna nedan.

0 Shares