Samsung Galaxy Note8 får nytt ‘Deepsea Blue’ färgalternativ i USA

0 Shares

Om du letar efter en Android-smartphone är det nu en spännande tid. Det finns så många utmärkta modeller att välja mellan – ett stort problem att ha.

Naturligtvis kan du aldrig gå fel med ett Samsung-flaggskepp, och företagets senaste sådan smartphone – Galaxy Note8 – borde glädja dig på fler sätt än en. Den är kraftfull, vacker och erbjuder en av de bästa kamerorna på marknaden. Idag tillkännager Samsung att dess populära Note8 snart kommer att få en ny färg i USA – Deepsea Blue.

“Galaxy Note8 Deepsea Blue kommer att finnas tillgängligt för amerikanska konsumenter från och med den 16 november – precis i tid för semestersäsongen. Konsumenterna kan välja mellan AT&T, Sprint och Verizon-bärarspecifika versioner av Galaxy Note8 i Best Buy-butikerna och BestBuy.com, liksom de olåsta versionerna som finns på Best Buy och Samsung.com, säger Samsung.

LÄS OCH: Samsung avslöjar ‘Linux på Galaxy’ för DeX – kör Fedora och Ubuntu på din Note8?

Galaxy-tillverkaren säger vidare, “Introducerad i augusti, Galaxy Note8, är nästa nivå Obs för människor som vill göra större saker. Med Galaxy Note8 får konsumenterna Samsungs mest kraftfulla smarttelefonkamera med två 12MP bakre kameror med optisk bildstabilisering (OIS) på både vidvinkel- och teleobjektiv för att ta fantastiska foton, även i svagt ljus, en större Infinity-skärm som passar bekvämt i ena handen och S Pen för att kommunicera på mer personliga sätt. “

Det är sant att det bara är en ny färg, men i en värld där smartphones också är modeuttalanden spelar utseendet någon roll. Uppriktigt sagt är denna Deepsea Blue underbar och kommer att låta folk veta att du har något speciellt – inte bara samma gamla Note8 som har varit ute i flera månader.

Kommer du att plocka upp den vackra nya Deepsea Blue Note8? Berätta för mig i kommentarerna nedan.

0 Shares