Samsung Galaxy Note9-riktmärken och läckt bild visas online

0 Shares

Samsung Galaxy Note9

Det finns få telefoner som släppts idag som inte utsätts för läckor. Telefoner från Samsung är inte annorlunda, och samma sak har hänt med den kommande Galaxy Note9.

Förutom en läckt bild – som visar att Samsung har gjort lite för att ändra designen på telefonen sedan not 8 – har riktmärkesresultat för handenheten också dykt upp online. Bilden kanske inte erbjuder för mycket att bli upphetsad över, men riktmärkena ger mer information.

Läckagebilden kommer med tillstånd av Twitter-användaren Ice Universe. Läckaren är anonym, men har en erfarenhet av att ge korrekt information om telefoner. I en tweet som delar en bild av telefonen, komplett med S-pen, sänker Ice Universe: “Samsung var lat 2018 och jag drog slutsatsen att Note9 inte kommer att förändras mycket. Detta är bara en liten justering till Note8.”

Det var ett blandat svar på telefonens utseende.

Över på Geekbench får vi en glimt av telefonens interna tack vare riktmärkesresultat. Inträde för Samsung SM-N960U är inte det första vi har sett – samma enhet dök upp för ett par månader sedan, men från testresultaten kan vi se att det finns en octo-core Qualcomm-processor klockad till 1,77 GHz, Android 8.1 Oreo och 6 GB RAM.

När det gäller själva resultaten visar Geekbench ett enda kärnpoäng på 2411 och ett kärnpoäng på 8712, men det är möjligt att dessa kommer att skilja sig något i produktionsenheter.

Bildkredit: Isuniversum

0 Shares