Samsung Galaxy S10 + vs Google Pixel 3 XL: Vilken är bäst?

0 Shares

Batterilivslängd på Pixel 3 XL? Det är okej. Liksom Apple gillar Google att hålla sina batteripaket trimma, och 3,430mAh-cellen i XL är kompetent men ospektakulär. Det ger dig en solid dagsanvändning, men tryck hårt med spel och strömmande media och du kanske behöver en påfyllning.

4,100 mAh-paketet i Galaxy S10 + är lite mer motståndskraftigt mot tung användning, men enligt vår erfarenhet är det inte riktigt byggt för en två dagars sträcka om du knappt använder telefonen.

Båda telefonerna stöder trådlös laddning, men endast Galaxy S10 + har PowerShare omvänd förändring. Det låter dig sätta en annan trådlöst telefon eller tillbehör (som Galaxy Buds) på baksidan och ladda den. Kanske kan du ladda en väns Pixel 3 XL när det är lite juice.

När det gäller lagring erbjuder Pixel 3 XL antingen 64 GB eller 128 GB – och ingen microSD-kortplats för utbyggbar lagring. Varför ja, det verkar väldigt snålt. Under tiden börjar Galaxy S10 + på 128 GB och sträcker sig upp till 512 GB och 1 TB (ja, 1 TB). Och ja, den har också en microSD-kortplats.

Båda dessa telefoner erbjuder mobila VR-lösningar av hög kvalitet, med Samsungs Gear VR och Googles Daydream. Vi skulle säga att Gear VR har ledningen både vad gäller kvalitetsinnehåll och headsetkomfort / användbarhet, men Daydream har också några bra saker. Dessutom kör Galaxy S9 och S8 Daydream-appar också, så du behöver inte ens välja med Galaxy S10 +.

Samsungs fingeravtryckssensor är dold bakom skärmen den här gången, medan Googles är på baksidan. Båda fungerar tillräckligt bra, men det kan vara lite frustrerande i början att hitta den exakta platsen för att placera fingret på den avstängda Galaxy S10 + -skärmen.

Åh, och Galaxy S10 + har fortfarande en 3,5 mm hörlursport. Pixel 3 XL gör det inte.

Dom: Samsung Galaxy S10 +

0 Shares