Samsung Galaxy S10 vs Honor View 20: Vilket är bäst?

0 Shares

View 20 har en solid fördel när det gäller batteritid, eftersom dess 4000 mAh-paket verkligen är mycket stort – och i nivå med Huawei P20 Pro och Samsungs Galaxy Note 9. Samtidigt kommer Galaxy S10 kort i jämförelse med 3.400 mAh , vilket räcker för att hålla en solid dag utan att driva hårt. Med en skärm med lägre upplösning och ett större paket kan Honor View 20 fortsätta.

Samsungs premiumprislapp kommer också i spel med förmåner: Galaxy S10 har inte bara trådlös laddning utan även PowerShare omvänd trådlös laddning. Det betyder att den kan ladda andra trådlöst laddningsbara telefoner och tillbehör (som Galaxy Buds) på ryggen.

Honor View 20 finns i 128 GB och 256 GB lagringsvarianter, men har ingen möjlighet att lägga till mer lagring via microSD. Under tiden erbjuder Galaxy S10 128 GB och 512 GB alternativ och en microSD-kortplats. Det är en stor bonus.

Galaxy S10 har också Gear VR-stöd, så att du kan fästa din telefon i ett headsetskal och använda den för att uppleva virtual reality-spel och appar.

Lyckligtvis har båda dessa telefoner en 3,5 mm hörlursport. Phew.

Samsungs skärm har också en osedd fördel: en fingeravtryckssensor på skärmen. Honor View 20 har bara en standardsensor på baksidan … men för att vara ärlig fungerar den bättre än den fidiga Galaxy S10-sensorn. Ny teknik är inte alltid bättre teknik, tyvärr.

Det är definitivt en blandad väska här, och tunga användare kan sätta batteriets livslängd framför allt. Med tanke på det stora utbudet av saker som spelas i den här kategorin måste vi ändå ge det en dragning.

Dom: Dra

0 Shares