Samsung Galaxy S10e recension

0 Shares

Den tappar ut med 2x optisk zoom, men S10e är fortfarande välutrustad på snapperfronten, med en 12MP, dubbel f ​​/ 1,5-2,4 bländarhuvudgivare och en 16MP f / 2.2 ultrabred som fungerar som wingman, plus en 10MP, f /1.9 kamera fram. OIS hjälper till att avbryta skakiga händer, och autofokus med dubbla pixlar gör det till en av de snabbare smarttelefonkamerorna.

Flexibiliteten du får med en vidvinkelsensor är lysande för att klämma mer i varje skott, och det finns inte ett massivt avbrott i kvalitet jämfört med huvudkameran, så det finns ingen anledning att inte blanda ihop dina snaps. Att växla mellan de två är ganska mycket omedelbart.

Samsungs kameraprogram är passande för att fylla med lägen och inställningar att spela med, inklusive djuposkärpa med levande fokus, AR-emojis, Bixby Vision och ett autoläge för scenigenkänning som justerar saker som kontrast och färgmättnad beroende på vad du riktar linsen mot. Ibland är resultaten lite bättre än standardfotograferingsläget, ibland är de inte – men det finns inte så mycket i det.

Är Samsungs kameror det bästa du hittar på en Android-mobil? Inte mer, med Google Pixel 3 som levererar briljant exponerade bilder och Huawei P30 Pro acing fotografering i svagt ljus. Men S10e är fortfarande bland de övre nivåerna.

Dagsljusbilder packas i massor av detaljer, med exakta färger och välbedömd HDR-balansering. Bearbetningen gör fel mot överskärpning och kan utjämna skuggor så mycket att dina bilder är avskalade av lite djup, men himlen, lövverket och reflektionerna har en verkligt tilltalande kvalitet som ger dina bilder riktigt slag.

Bright Night-läge kan hjälpa till att rädda annars omöjliga fotograferingsförhållanden, men Googles Night Sight gör ett bättre jobb totalt sett – och Huawei P30 Pro är en nivå ovanför. Det är dyrare telefoner. S10e är fortfarande bekvämt en av de bättre kameratelefonerna.

0 Shares