Samsung Galaxy S4 Active presenterades officiellt

0 Shares

Samsung har officiellt presenterat sin robusta version av Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Active.

Den förstärkta versionen av Samsung Galaxy S4 lägger till IP67-nivå vatten- och dammskydd – vilket betyder att den kan sitta längst ner i ditt bad i 30 minuter innan den behöver komma upp för luft. Den har också fysiska hem-, bak- och menyknappar istället för S4: s kapacitiva knappar – praktiskt för de utomhustyper som sannolikt bär handskar när de använder den.

Telefonens inre inkluderar en Galaxy S4-stil 1,9 GHz fyrkärnig processor, 2 GB RAM, 16 GB lagringsutrymme (med en microSD-kortplats som lägger till upp till 64 GB), Bluetooth 4.0, ett 2600 mAh batteri och en 5-tums 1080p-skärm som ger upp en imponerande 443ppi.

Galaxy S4 Active har bara en 8MP huvudkamera istället för standard Galaxy S4: s 13MP snapper – men den levereras med ett nytt Aqua-läge för att ta bilder och videor under vattnet. Denna kameraapp kan öppnas snabbt och aktiveras med volymknapparna – som också kan tända LED-lampan som bakgrundsbelysning för inspelning i svagt ljus. Runt framsidan finns en 2MP-kamera för videosamtal.

Galaxy S4 Active har alla samma funktioner som sin mindre macho kusin, inklusive Smart Scroll, Smart Pause, Air View, S Translator och S Health.

Samsung Galaxy S4 Active kommer i Urban Grey, Dive Blue och Orange Flare senare i sommar. Räkna med att ett fast släppdatum och pris kommer att meddelas vid det officiella evenemanget den 20 juni.

0 Shares