Samsung Galaxy S4 Mini lägger kraft i fickan

0 Shares

Om dina tuffa siffror inte kan linda sig runt Samsung Galaxy S4 finns det inte mycket val där ute – även Apple har blivit större med iPhone 5. Lyckligtvis har Samsung kommit till undsättning med den nyligen tillkännagivna Galaxy S4 Mini. Det kanske inte riktigt matchar specifikationerna för sin storebror – men det är inte lika pinsamt underdrivet som sin Galaxy S3 Mini-föregångare.

Galaxy S4 Mini kommer förpackning – djupt andetag – en 4,7 tum super AMOLED-skärm, 1,7 GHz dual-core processor, 1,5 GB RAM, 8 MP snapper, Android 4.2.2 Jelly Bean, 8 GB lagring med microSD-utrymme, 4G LTE, NFC, en IR-fjärrkontroll för TV-kontroller, höghastighets 5 GHz Wi-Fi och ett rejält 1900 mAh-batteri. Den levereras även med smarta kamerafärdigheter som Panorama Shot för breda foton och Sound & Shot för ljudklipp med snaps.

Du får inte någon av S4: s smarta funktioner som gestkontroller eller bläddring i ögonen – men vem använder dem egentligen ändå? Ett släppdatum har ännu inte tillkännagivits – men med den officiella avslöjande händelsen den 20 juni förväntar vi oss att släppet faller omkring då. Kom tillbaka för vår praktiska granskning av Galaxy S4 Mini och Samsungs ATIV-avslöjande den 20 juni.

0 Shares