Samsung Galaxy S4 vs Samsung Galaxy S5

0 Shares

Båda telefonerna har 2 GB RAM-minne och valet mellan 16 GB och 32 GB utökbart lagringsutrymme (det finns också en 64 GB S4), men Galaxy S5 levereras (inte förvånande) med en snabbare processor än telefonen som den ersätter: en fyrkärnig Qualcomm Snapdragon 805 som körs vid 2,5 GHz i motsats till S4: s fyrkärniga Snapdragon 600 som körs på 1,9 GHz.

Det talas om en möjlig octo-core Exynos S5 som kommer inom en snar framtid (det finns också en octo-core-version av S4, även om den inte finns i Storbritannien), men Samsung har ännu inte bekräftat någonting.

Medan vi inte har haft en chans att jämföra Galaxy S5 ännu, kommer det tydligt att det kommer att slå sin föregångare på processorkraftfronten. Den enda frågan är hur mycket.

När det gäller batterilivslängd har S4 ett 2600mAh kraftverk medan S5 erbjuder 2800mAh. Med tanke på den lilla ökningen i skärmstorlek och kraft kan vi föreställa oss att batteriets livslängd kommer att fungera ganska lika, även om vi måste köra några verkliga tester för att ta reda på det säkert.

Vinnare: Samsung Galaxy S5

0 Shares