Samsung Galaxy S5 lanseras den 24 februari

0 Shares

Samsung överraskade våra inkorgar i morse med en inbjudan till sitt Unpacked 5-evenemang. Titta på det. Titta rätt på det och försök berätta för oss att det inte skriker “Galaxy S5 startar” direkt i ditt ansikte.

Datumet är bara en ledig dag tech tech spådomaren Eldar Murtazins 23 februari lanseringsdatum läcka, och det ser ut som Samsung kommer att suga all uppmärksamhet bort från tävlingen på den första dagen av Mobile World Congress.

Med en 2,560 x 1400 QHD / 2K-skärm, en kamerauppgradering, ryktet fingeravtrycksigenkänningsteknik och massor av nya programvarutrickor har Galaxy S5 en mycket god chans att återta den första platsen på Stuffs topp 10 bästa smarttelefonlista.

Läs mer: Samsung Galaxy S5: specifikationer, utgivningsdatum, pris – allt vi (tror att vi) vet

HTC, som har lanserat många av sina tidigare flaggskepp på MWC, förväntas spara sin stora HTC One 2 (M8) fram till ett lanseringsevenemang i mars i New York. Det är förståeligt – vem skulle vilja gå vilse i S5s buller?

Samsung tillhandahåller också en livestream av själva lanseringen. Helst minus sång och dans, även om vi inte skulle räkna med det.

Så markera datumet i kalendern och kolla igen för fullständiga detaljer när det går live på MWC 2014.

RÖDT MER: Mobile World Congress 2014 – den största MWC-nyheten hittills

0 Shares