Samsung Galaxy S5-zoom är nästan redo för närbild

0 Shares

Samsung ser ut att släppa en Galaxy S5 Zoom-handenhet, åtminstone om ett riktmärke från GFXBench visar sig vara äkta.

Samsung tillkännagav Galaxy S4 Zoom i juni förra året, vilket gav 10x optisk zoom till vad som egentligen var en kamera med en telefon inbyggd i den.

Galaxy S5-riktmärket pekar på en nötare (och förmodligen lika skrymmande) enhet, med en större 4,8-tums 720p-skärm och en större 19MP-sensor på baksidan, tillsammans med en 2MP-snapper på framsidan.

Det är snyggare i kiseldivisionen med en 1,3 GHz Samsung Exynos 5 hexakärnprocessor och 2 GB RAM – som båda borde hålla Android 4.4.2 KitKat trevlig och glad.

LÄS MER: Samsung Galaxy S4 Zoom: praktisk granskning

Det interna lagringsutrymmet har tack och lov samlat upp till 16 GB, men du vill utnyttja dess microSD-kortplats om du vill ha lyxen med lokal musik och fotolagring.

Även om det saknas från riktmärkesspecifikationerna antar vi att Galaxy S5 Zoom återigen kommer att gunga en Xenon-blixt.

Medan vi inte har en bild att fortsätta, kommer det att vara intressant att se om Galaxy S5 Zoom kommer att ha något gemensamt med den feta Galaxy S5. Kommer det att ha en strukturerad, fördjupad mjuk beröring? Kommer Samsung att ha en pulssensor på vad den egentligen är en kompakt kamera?

Vi måste bara hålla koll på ryktfabriken från Samsung för att ta reda på det.

0 Shares