Samsung Galaxy S6 laddas inte? | Löst

0 Shares

I det här inlägget kommer jag att vägleda dig hur man löser problemet när Samsung Galaxy S6 inte laddas. Samma procedur följs också av teknikerna när vi går till affären och tar upp det här problemet. Stegen för att lösa problemet är mycket enkla och enkla och det hjälper dig att veta vad den skyldige är. Men det finns ingen garanti för att du kommer att lösa problemet efter att ha läst det här inlägget, speciellt när problemet är relaterat till hårdvara.

Samsung Galaxy S6 laddas inte? Löst

Samsung Galaxy S6 laddas inte?  |  Löst

Men åtminstone kommer det att hjälpa dig att avgöra vad den skyldige är och då kan du ordentligt förklara för tekniker. Så följ bara stegen nedan för att lösa problemet ordentligt.

Steg 1: Se bara till att Galaxy S6 inte frös

Till skillnad från Samsungs äldre smartphones är batteriet i Samsung Galaxy S6 inbyggt. Så om galaxen s6 frös, fungerar inte batteriets drag trick för att lösa problemet. Men Samsung lade nyligen till en ny funktion till sina kunder. Nu kan de starta om sin galax s6 hårt när den inte svarar. Faktum är att om du nyligen har startat din telefon är det klart för dig vad som måste göras. Men om du inte vet hur du ska starta om din Galaxy S6, så är det här för dig. Håll bara ned strömbrytaren och volymknappen samtidigt i bara 7 sekunder för att starta om den.

Läs också: – Vad ska jag göra när Samsung Galaxy S4 inte startar?

Det är allt! Det här är stegen du måste följa för att starta om din telefon. Om telefonen inte startade om för första gången, gör det bara igen för att vara säker. Ibland laddar telefonen kanske inte eftersom den är frusen. Så försök att starta om telefonen hårt för att avgöra om det beror på den frysta telefonen eller inte.

Steg 2: Felsök laddaren

Om skärmen på din galax s6 förblev svart eller om den inte laddas efter omstart flera gånger. Då är det dags att utföra grundläggande felsökning för att lösa problemet. Ibland kan det vara ett problem med laddaren. Så det enklaste sättet att kontrollera om laddaren är är problemet att använda en annan. Lån bara en laddare från din vän och försök att ansluta den till din telefon. Om telefonen börjar svara efter att ha anslutit till den andra laddaren kan det vara ett problem med laddaren. Men om det inte svarar, gå bara till nästa steg.

Läs också: – 3 vanliga Samsung Galaxy S5-problem och deras lösningar

Steg 3: Felsök USB-kabeln

USB-kabeln är en viktig del av laddaren eftersom den ansluter laddaren till telefonen. Utan det är det omöjligt för laddaren att överföra strömmen till telefonen. Så vi rekommenderar att du kontrollerar USB-kabeln efter att du har kontrollerat laddaren. Det enklaste sättet att kontrollera USB-kabeln fungerar bra eller inte är att använda en annan USB-kabel. Anslut sedan bara till laddaren och om telefonen svarar är USB-kabeln problemet. Huvudsyftet med detta är att kontrollera om telefonen svarar efter anslutning till en ny USB-kabel. Om det inte gjorde det, gå bara till nästa steg.

Läs också: – Samsung Galaxy s7 vs s7 Edge

Steg 4: Se till att USB-kabeln eller porten inte är lös

Ibland kan den lösa anslutningen vara ett problem när Galaxy S6 inte laddas. Detta kan hända om USB-porten inte är korrekt ansluten till din telefon. Om det är så löst, försök sedan ansluta det igen för att ladda telefonen. Men om det är ett internt fel, rekommenderar vi att du bara besöker butiken och ber teknikern att åtgärda problemet. Försök aldrig öppna telefonen för att inspektera den, eftersom den automatiskt upphäver garantin för telefonen.

Läs också: – Hur rotar jag Samsung Galaxy S5 inom några minuter?

Slutsats

Det är allt! Det här är de korrigeringar som du kan använda för att lösa problemet när Galaxy S6 inte laddas. Jag hoppas att det här inlägget hjälper dig att lösa problemet. Men om ovanstående lösningar inte fungerade för dig, rekommenderar vi att du bara besöker teknikerbutiken. Om du har några tvivel eller förslag till oss kan du gärna kontakta oss via kommentarrutan.

0 Shares