Samsung Galaxy S7 och S7 Edge läckt foton visar tillagda kurvor

0 Shares

Så långt vi kan säga finns det lite kvar att skämma bort med utseendet och känslan av Samsung Galaxy S7 och S7 Edge: mellan läckade render och specifikationer från en ansedd och pålitlig källa har vi en ganska bra uppfattning om vad vi kan förvänta oss i två Veckor.

Men render är en sak och foton i handen är en helt annan sak, och vi börjar se påstådda bilder av båda enheterna komma från olika källor. För det första hävdar bilden till vänster (nedan) att den visar en nästan slutlig version av 5,5 tum Galaxy S7 Edge, som verkar köra ett riktmärketest. Fotoet kommer från en Weibo-användare som heter JKwan, via NoWhereElse.

Det som märks är den extra rundade överkanten på skärmen: Naturligtvis har Edge en skärm som böjer sig runt kanterna, men nu finns det en mer utseende utbuktning uppe. Det är en liten skillnad, men en som kan tjäna som den mest anmärkningsvärda designskillnaden för S7-linjen mot S6-modellerna.

Och om AnTuTu-benchmarktestet som ses här är legitimt, är poängen 134 704 nästan dubbelt så hög som Galaxy S6 Edge + uppnådde sent i sommar. Om det är sant är det en enorm bump i processorkraft som lätt kan fortsätta Samsungs senaste dominans i den avdelningen.

0 Shares