Samsung Galaxy S9 har ‘reimagined’ kamera

0 Shares

När många konsumenter köper en Galaxy-telefon väljer de inte Android utan de väljer Samsung. Jag vet vad du tänker – är det inte i princip samma sak? Faktiskt nej. Du ser, för många är operativsystemet till stor del obetydligt. När de köper en ny Android-telefon vill de inte ha HTC, LG eller ens Googles egen Pixel. Istället dessa människor måste har en Galaxy – ingenting annat kommer att göra.

Samsungs varumärkeslojalitet är ganska anmärkningsvärt och överträffas möjligen bara av Apple. Jag menar, heck, även efter att Samsung sålt telefoner som bokstavligen exploderade och tog eld, har konsumenter fortsatt att köpa företagets produkter. Det är inte svårt att se varför – dess telefoner, surfplattor, tv-apparater, tvättmaskiner och mer är en absolut glädje. Särskilt dess Galaxy-telefoner är väldesignade och tar klassledande foton. Idag är Samsung säker på att göra många upphetsade, eftersom det har börjat skicka ut pressinbjudningar för att bevittna avslöjandet av Galaxy S9 vid Mobile World Congress i Barcelona, ​​Spanien.

LÄS OCH: Samsung CJ791 är världens första böjda Thunderbolt 3 QLED-skärm

Tekniskt sett har företaget inte specifikt använt orden “Galaxy S9” i inbjudan, men som du kan se på bilden ovan innehåller den ett jätte nummer nio. Det är inte svårt att räkna ut det, folkens! På söndagen den 25 februari kommer vi utan tvekan att se Galaxy S9 – och förmodligen mer också.

LÄS OCH: Samsung presenterar 860 PRO och EVO SATA SSD-enheter med förbättrad Linux-kompatibilitet

Det som är riktigt spännande är dock tagline för “The Camera Reimagined.” Det är uppenbart att Samsung kommer att fokusera kraftigt på kameran med sitt kommande flaggskepp. Detta är ett klokt drag, eftersom smartphones för det mesta är tillräckligt snabba och tillräckligt tunna. Där konsumenter alltid kommer att välkomna en förbättring är dock med foto- och videoinspelning. När allt kommer omkring, fångar det bokstavligen dina dyrbara familjeminnen.

LÄS OCH: Samsung börjar GDDR6-massproduktion

Uppriktigt sagt producerar fortfarande många Android-tillverkare smartphones med sorgligt bristfälliga kameror. Det är häpnadsväckande att vissa företag tror att konsumenterna kommer att förbise en besvikande kamerakvalitet idag. Samsung har möjlighet att dra ännu längre före paketet i detta avseende. Med detta sagt återstår exakt vad den “reimagined” kameran faktiskt kommer att ses.

Är du upphetsad över den stora Samsung Galaxy S9-avslöjandet? Berätta för mig i kommentarerna nedan.

0 Shares