Samsung Galaxy S9 och S9 + får kapacitetsalternativ på 128 GB och 256 GB

0 Shares

Tack vare 4K-videoinspelning blir filmfilerna mycket större. Jag köpte nyligen en iPhone 8 Plus 64 GB och var glad att använda 4K60-funktionaliteten. Även om det fungerade bra så fick jag snabbt slut på tillgängligt lagringsutrymme, vilket gjorde det till en övergripande dålig upplevelse. Medan 4K är bra, kommer 64 GB lagringsutrymme inte att klippa det.

Samsung har äntligen sett ljuset och meddelar idag att de kommer att sälja både Galaxy S9 och S9 + med 128 GB och 256 GB lagringsalternativ. Detta gör 4K-videoinspelning till en mycket bättre upplevelse. Bortsett från video tillåter det också fler appar, musik, spel och andra filtyper. Det bästa av allt är att micro SD-utbyggbarhet kvarstår.

“Galaxy S9 och S9 + är designad för hur konsumenter i allt högre grad kommunicerar via foton och videor. De har den senaste kameratekniken. Med nya 128 GB och 256 GB lagringsalternativ kan konsumenterna ta och lagra ännu fler 4K-filmer, episka Super Slow -mo-videor och fantastiska bilder i svagt ljus. För användare innebär mer inbyggd lagring mer enkelhet, flexibilitet och bekvämlighet för att hantera sina foto- och videobibliotek. De nya Galaxy S9 och S9 + stöder externa microSD-kort med upp till 400 GB kapacitet , säger Samsung.

LÄS OCH: Samsung presenterar snabba 970 PRO och EVO M.2 PCIe NVMe SSD-enheter

Företaget säger vidare, “Galaxy S9 och S9 + 128 GB och 256 GB alternativ är byggda för hur människor arbetar idag, vilket ger dem en smartphone med flexibilitet att arbeta och spela på en enhet. Eftersom dessa enheter har extra lagringsutrymme, finns det gott om utrymme för att lagra både dina personliga och affärsfiler, foton och videor. Med Knox kan Galaxy S9 och S9 + hålla affärs- och personligt innehåll åtskilt. “

Dessa varianter med högre kapacitet kommer att säljas i tre färger från och med imorgon den 1 maj – Coral Blue, Lilac Purple och Midnight Black. De kan bara köpas direkt från Samsungs webbplats.

Som förväntat är prissättningen högre för mer lagringsutrymme, med 128 GB S9 kostar 770 $ och 128 GB S9 plus 890 $. S9-priset på 256 GB är $ 820, medan S9 + med toppkapaciteten är skyhöga $ 940.

För att mildra slaget ger Samsung gratis Gear IconX trådlösa öronproppar vid varje köp till och med 17 maj. Behöver du inte hörlurar? Du kan avstå från Gear IconX och istället välja Gear S3 Frontier smartwatch till en rabatterad $ 99. Valet är ditt.

0 Shares