Samsung Galaxy S9 och S9 + lanseringsvideo visas online

0 Shares

Samsung Galaxy S9

Innan Galaxy Unpacked 2018 vet vi redan allt vi kan tänkas vilja – eller behöver – veta om Samsung Galaxy S9 och S9 +. Några detaljer och specifikationer har sipprat ut de senaste veckorna, men nu har företaget av misstag (kanske) publicerat lanseringsvideon online.

De nya Galaxy-telefonerna har tagline “The Phone. Reimagined”, och videon visar telefonens vattentäta funktioner och den nya DeX Pad. Det finns också en automatisk översättningsfunktion, en omplacerad fingeravtryckssensor och AR-funktioner. Och tack vare en artikel som publicerades lite tidigt av HuffPo, vet vi ännu mer om telefonerna.

Se även:

Huffington Post ignorerade till synes Samsung-embargot och publicerade en artikel om Galaxy S9 och S9 + idag. Artikeln har sedan dess försvunnit, även från Googles cache, men inte innan den sågs av många människor.

Inramningarna på 5,8-tums och 6,2-tums enheten har krympt, vilket gör det möjligt för Samsung att hålla kroppar av samma storlek som de föregående modellerna. Stereohögtalare levererar Dolby Atmos-surroundstöd, och en kamera med dubbla bländare kan fungera antingen f1.5 eller f2.4. Kameran kan också spela in med imponerande 960 fps. Intelligent Scan frontkamera kan – i iPhone-stil – mappa ditt ansikte och förvandla dig till en 3D-emoji. Du kommer att märka att fingeravtryckssensorn har flyttat och det finns stöd för trådlös laddning.

Kolla in lanseringsvideon själv här:

Samsung Galaxy S9 och S9 + kommer att finnas tillgängliga från 16 mars i Midnight Black, Coral Blue och Lilac Purple.

0 Shares