Samsung Galaxy Tab S6 är faktiskt en riktigt spännande Android-surfplatta

0 Shares

Android-surfplattor har fallit i fel hos konsumenterna, och det är sorgligt. Saker har blivit så dåliga för den här enhetstypen att Google – tillverkaren av Android – till och med har dragit kontakten för att göra dem. Yikes! Det är så olycksbådande som det blir, folkens. Varför hände det här? Jag klandrar tillströmningen av billiga tabletter utan namn från Kina som trängde marknaden. För att inte nämna, smartphones började bli löjligt stora, vilket gjorde surfplattor lite överflödiga. I slutändan blev Android-surfplattor synonymt med skit. Med undantag för Samsung och Huawei har kvalitetstabletter som kör Googles mobila operativsystem varit få och långt ifrån.

Idag tillkännager Samsung sin senaste Android-surfplatta, och vet du vad? Det är faktiskt väldigt spännande. Kallas “Galaxy Tab S6”, den är bara 5,7 mm tunn och har en 10,5-tums Super AMOLED-skärm. Enheten är utrustad med en riktigt cool teknik också. Den har till exempel en fingeravtrycksläsare på skärmen och en dubbelkamerainstallation på baksidan – en av linserna är “ultrabred.” Den har en octa-core processor med antingen 6 GB eller 8 GB RAM – beroende på konfiguration. Lagring är antingen 128 GB eller 256 GB, och ja, du kan öka det med micro SD. Den supercoola DeX-funktionen, som i huvudsak kan förvandla surfplattan till en stationär / bärbar datorupplevelse, ingår också.

“En ny och förbättrad version av Samsung DeX är också förpackad i Galaxy Tab S6, så att du sömlöst kan övergå till en PC-liknande upplevelse, så att du enkelt kan multitaska och optimera din visningsupplevelse. Med en DeX-funktionsknapp läggs till Galaxy Tab S6: s nya dedikerade tangentbord för bokomslag, du kan starta och stänga DeX med en knapptryckning. Tangentbordet har finjusterats för bättre funktionalitet, inklusive en S Pen-hållare, fri vinkelstativ, pekplatta och nya funktionstangenter , säger Samsung.

Tillverkarens berömda S-Pen ingår och företaget berättar om sin funktion nedan.

Nu med fjärrkontrollfunktionalitet och trådlös laddningsfunktion ger S Pen på Galaxy Tab S6 ännu mer kraft och kontroll i användarnas händer. Med inbyggda BLE-fjärrkontrollfunktioner1 inklusive en gestfunktion som kallas S Pen Air-åtgärder, låter S Pen dig intuitivt ta selfies och videor eller styra det multimediainnehåll du skapar även när surfplattan inte finns i dina händer. Dessutom har S Pen trådlös laddning som ger upp till 10 timmars batteritid efter bara tio minuters laddningstid.

Galaxy Tab S6 gör det enkelt att ta anteckningar med S Pen. Handskrivna Samsung Notes kan konverteras till digital text och exporteras till format som Microsoft Word med bara ett klick. Du kan också skriva ner snabba anteckningar eller skisser medan du tittar på en video på samma skärm genom att justera Samsung Notes fönstergenomskinlighet – perfekt för enkel multitasking.

Samsung delar specifikationerna nedan.

Visa 10,5-tums WQXGA, Super AMOLED
Färg Berggrå, molnblå, rosblush
Dimension, vikt 244,5 x 159,5 × 5,7 mm, 420 g
Kamera 8MP (fram), 13MP + 5MP (bak)
Minne + lagring 6 GB + 128 GB eller 8 GB + 256 GB, MicroSD (upp till 1 TB)
AP 7nm 64-bitars Octa-core-processor (max. 2,8 GHz + 2,4 GHz + 1,7 GHz)
Batteri Läsplatta 7,040mAh6
S Pen 0,35 mAh
Anslutning Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac 2.4G + 5GHz, MIMO, Wi-Fi Direct,
Bluetooth 5.0
GPS GPS + GLONASS, Beidou, Galileo
Sensorer Optisk fingeravtryckssensor, accelerometer, gyrosensor,
Geomagnetisk sensor, hallsensor, RGB-ljussensor
MIC 2 mikrofoner
Video Inspelning: UHD 4K (3840×2160) @ 30fps
Uppspelning: UHD 8K (7680 x 4320) @ 30fps
Audio 4 högtalare ljud från AKG, Dolby Atmos
Tillbehör Book Cover Keyboard, Book Cover, POGO Charging Dock, S Pen

Samsung Galaxy Tab S6 kommer att finnas tillgänglig den 23 augusti, vilket innebär att du inte behöver vänta länge. Prissättningen är dock lite hög, med surfplattan från $ 650. Vill du ha det snygga tangentbordsväska som gör det till en bärbar dator? Ja, det blir ytterligare $ 180. Som du kan se, blir saker och ting ganska snabbt. Med det sagt, om du vill ha en högkvalitativ Android-surfplattaupplevelse är dina val begränsade – du måste betala.

0 Shares