Samsung Galaxy Tab S6 Lite är en vacker Android 10-surfplatta som levereras med en S-penna

0 Shares

Om du är en iPhone-användare och vill ha en surfplatta bör du absolut få en iPad. Varför? Eftersom de inte bara delar samma App Store (vilket betyder att du ofta kan köpa en app en gång och ha den på båda enheterna), utan också att de kan länkas så att du får sms och telefonsamtal på iPad. Problemet? De flesta av världen använder Android-smartphones – inte iPhone. Tyvärr blir Android-surfplattor av kvalitet alltmer sällsynta.

Tack och lov gör vissa företag fortfarande Android-surfplattor som konsumenter faktiskt vill ha, och idag tillkännages en ny av Samsung. Kallas “Galaxy Tab S6 Lite”, surfplattan kör Android 10 och levereras med en S Pen inkluderad. Enheten är designad med fokus på mediekonsumtion, så den har en stor vacker skärm och dubbla AKG-inställda högtalare med Dolby Atmos 3D-surroundljud. Det har även gratis tillgång till YouTube Premium i fyra månader.

“Med en 10,4-tums skärm och smala ramar drar Galaxy Tab S6 Lite fördel av en bred och uppslukande skärm. Den lätta och kompakta designen gör den till den perfekta surfplattan för multitasking, notering och titta på videor eller filmer. Utrustad med den senaste versionen av Ett gränssnitt, optimerat för den större surfplattans skärm, Galaxy Tab S6 Lite har ett mer intuitivt visuellt gränssnitt och förenklade navigeringsverktyg, vilket gör det enkelt och enkelt att växla mellan flera applikationer så att du kan fokusera på uppgiften, säger Samsung.

Galaxy-tillverkaren säger vidare: “Oavsett om du använder din surfplatta för arbete, studier eller bara under stillestånd hemma, är den uppdaterade S Pen den perfekta antecknings- och multitasking-assistenten. Den nya S Pen har en uppdaterad design som gör den som praktisk och bekväm att använda som en traditionell penna. S Pen väger bara 7,03 g och är lätt och lätt att använda, och dess förbättrade pennfördröjning och 0,7 mm pennspets ger större precision för anteckningar och ritningar. När du ‘ när du är färdig med att fånga dina idéer, klickar S Pen magnetiskt på surfplattans högra sida eller till det valfria bokomslaget, vilket gör det enkelt att använda utan att behöva tappa det. S Pen på Galaxy Tab S6 Lite är också batterifri, så du behöver aldrig oroa dig för att förlora laddningen när du använder din S Pen. “

Detta bildspel kräver JavaScript.

Woncheol Chai, SVP och chef för produktplaneringsteamet, mobil kommunikationsaffär, Samsung Electronics, ger följande uttalande.

Vi förstår hur upptagen det moderna livet kan vara, eftersom vårt arbete blir mer flexibelt och smälter samman med vår personliga tid. Konsumenterna behöver en mångsidig enhet som kan integreras sömlöst i deras vardagliga livsstil. Galaxy Tab S6 Lite och den nya S Pen är fyllda med den senaste tekniken för att hjälpa människor att hålla sig organiserade, multitask och fånga idéer utan problem, så att de kan spendera tid på det som betyder mest för dem.

Samsung delar specifikationerna nedan. Alla specifikationer är ganska bra för pengarna, men tyvärr går det max på Wi-Fi 5 (802.11ac) och har inte den senaste och bästa Wi-Fi 6 (802.11ax). Det är dock knappast en affärsbrytare.

Visa 10,4-tums 2000×1200 (WUXGA +) TFT
OS Android 10 (ett gränssnitt 2)
Färg Oxford Grey, Angora Blue, Chiffon Pink
Dimension, vikt 244,5 x 154,3 x 7,0 mm, 465 g (LTE ver: 467 g)
Kamera Bak 8MP (F1.9)
Främre 5MP (F2.0)
Minne / lagring 4 GB RAM
64 GB / 128 GB intern lagring
MicroSD-kortplats (upp till 1 TB)
Processor Quad core 2.3 GHz + Quad core 1.7 GHz
Batteri 7,040 mAh (typiskt), AFC
Anslutning Wi-Fi, BT Wi-Fi: 802.11 a / b / g / n / ac 2,4 GHz + 5 GHz, Wi-Fi Direct, BT 5,0
LTE 3CA (Cat.11) (valfritt)
Kontaktdon Typ C USB 2.0, 3,5 mm hörlursuttag
Sensorer Accelerometer, gyroskop, RGB, hallsensor
GPS GPS + GLONASS
Audio Dubbla högtalare ljud från AKG, Dolby Atmos
Video Inspelning: FHD (1920×1080) @ 30fps
Uppspelning: UHD 4K (3840 x 2160) | @ 120fps
Tillbehör Bokomslag, headset, USB-kontakt, batteripaket, laddningsdocka

Samsung Galaxy Tab S6 Lite Android 10-surfplatta kan fås senare i kvartalet (Q2 2020) med en rimlig kostnad på 349 USD. Kom ihåg att priset inkluderar S Pen, medan Apple tar ut extra för sin penna när du köper en iPad.

Det finns tre färger att välja mellan – Angora Blue, Chiffon Pink och Oxford Grey. Företaget kommer också att sälja ett valfritt “bokomslag” som skyddar skärmen när den inte används, som också kommer att finnas i de tre ovan nämnda färgerna.

0 Shares