Samsung Galaxy Z Flip vs Motorola Razr: vägningen

0 Shares

Vi ser detta ofta med telefonjämförelser: Samsung tenderar ofta att vinna på specifikationerna och / eller funktioner fram och packar sina telefoner med massor av förmåner och bonusar. Det ger inte alltid en bättre övergripande telefon, men vi tror att det kommer att göra en större skillnad här.

Motorola ser tydligt nostalgi och nyhet som viktiga försäljningsställen, annars väljer att spara ut flaggskeppsfunktioner för denna mycket dyra telefon. Det kan vara bra för vissa köpare, men om du vill ha en telefon som är både cool och förstklassig, är det inte Razr.

Galaxy Z Flip har inte fördelen med nostalgi, men nyheten finns fortfarande kvar – och den är ihop med komponenter av flaggskeppskvalitet nästan över hela linjen. När det gäller användning och övergripande upplevelse, där en telefon verkligen räknas, verkar den ha en betydande fördel.

Otroligt nog är Samsungs billigare telefon, åtminstone när du jämför fulla priser – Z Flip kostar 1380 $ i USA, medan Razr är 1 499 $. I Storbritannien säljer Z Flip för 1299 £, medan Razr för närvarande endast är tillgänglig via EE i olika planer, så du måste se hur värdet jämförs baserat på alternativ.

I vilket fall som helst har vi inte någon slutgiltig dom ännu eftersom vi inte har granskat någon av dessa telefoner helt – men vi ser ganska stora fördelar för Samsung Galaxy Z Flip för tillfället. Håll koll på vår fortsatta täckning på båda telefonerna.

0 Shares