Samsung gör kunder upprörda genom att avbryta förbeställningar i USA Galaxy Fold

0 Shares

Samsung Galaxy Fold

Just när det verkar som om Galaxy Fold-lanseringen inte kunde vara mer kaotisk eller upprörande lyckades Samsung bara irritera blivande köpare ännu mer.

Av skäl som inte riktigt har förklarats har företaget i sista minuten valt att avbryta förbeställningar som gjorts i USA. För att mildra slaget erbjuder Samsung 250 dollar i kredit till dem som drabbas av avbokningarna, men nyheterna kan mycket väl leda kunderna till att fråga sig om Fold verkligen är värt besväret.

Se även:

Meddelandet kom via e-postmeddelanden som skickades till kunderna, samtidigt som Samsung avslöjade lanseringsdatumet för Galaxy Fold i Korea. Koreanska kunder kan få tag på den oroliga handenheten från idag, medan människor i resten av världen måste vänta med att höra exakt när lanseringsdatumet kommer att vara.

När det tillkännagav den koreanska lanseringen hänvisade Samsung till “nytänkande[ing] hela konsumentresan “, och detta dyker upp igen i e-postmeddelandena som skickas ut till personer vars förbeställningar annulleras. E-postmeddelandet med rubriken” En viktig uppdatering av din Galaxy Fold-order “lyder:

Vi är glada att meddela världen att den efterlängtade Galaxy Fold kommer att lanseras i USA under de kommande veckorna. Som du vet föreställer enheten dig i grunden vad smartphones kan göra.

Att säkerställa att du har bästa möjliga upplevelse med denna revolutionerande nya teknik är vår högsta prioritet. Vi tar oss tid att tänka igenom hela kundupplevelsen – från inköp till avboxning, till efterköpstjänst – så under tiden har vi tyvärr beslutat att avbryta din befintliga förbeställning. Även om det inte är ett enkelt beslut att göra, tror vi att detta är rätt sak att göra.

Galaxy Fold markerar början på en ny era inom mobilteknik och det är därför vi har beslutat att uppfinna kundupplevelsen som matchar den exklusiva naturen hos själva enheten, inklusive en ny Galaxy Fold Premier Service som erbjuder ägare direkt tillgång till Samsung-experter . Allt detta kommer att ge ägarna chansen att utforska och vänja sig vid den här nya tekniken.

Som ett tecken på vår uppskattning för ditt tålamod accepterar du denna Samsung-kredit på 250 $, som kan lösas in på vad som helst på Samsung.com.

Användare på Twitter var rasande, även om vissa var nöjda med $ 250-avkastningen:

Kan det eventuellt finnas fler vändningar i berättelsen om Galaxy Fold som fortfarande kommer att komma?

0 Shares