Samsung i600 recension

0 Shares

Samsungs Ultra-sortiment är känt för att vara den tunnaste samlingen av telefoner på planeten, och den koreanska tillverkaren har nu injicerat sin dietgen i sin smarttelefonsamling. Den senaste modellen, i600, mäter 11,8 mm tjock och är möjligen en annan rekordbrytare – vi kan inte minnas en smartie med en sådan trimkropp.

Nästa av tunn

Trots storleken noll ambitioner är Windows Mobile 5.0-drivna i600 fortfarande beväpnad med seriös funktionskraft – de två mest märkbara höjdpunkterna är HSPDA-stöd (nästan fem gånger snabbare än originalsmaksatt 3G) och inbyggt Wi-Fi. Medan HSPDA-stöd fortfarande är ojämnt, är det inbyggda Wi-Fi ett mycket snabbare alternativ och en bris att ansluta.

I600: s smala ram är under tiden både välsignelse och förbannelse. Resultatet är att det finns mer yta för QWERTY-tangentbordet, så det är väl fördelat och minskar risken för tumit. Jog-ratten gör det också enkelt att använda en hand och lämnar den andra handen fri för, vinkar.

Den lilla skärmen

Men det stora tangentbordet och den tunna kroppen verkar ha gått på bekostnad av skärmen. Detta är kriminellt, inte bara för att Samsung gör de bästa skärmarna, utan också för att det lilla visningsområdet gör det svårt att surfa. Oavsett vilken Windows- och Samsung-skärm du väljer, rullar du till Storbritannien för att se hela sidan.

1.3MP-kameran stinker också av tokenism och vårt HSDPA-videosamtal fick vår uppringare att se ut som ett psykedeliskt Max Headroom med ett talhinder. Trots denna brist på multimediekraft förblir dock i600 ett seriöst affärsverktyg och ett bra alternativ för storleksmässiga smartphoneshoppare.

Använd den med …

Stuff Essentials – Bluetooth-hörlurar

0 Shares