Samsung lanserar en robust och prisvärd Galaxy XCover Pro Android 10-smartphone för frontlinjearbetare

0 Shares

Numera blir smartphones löjligt dyra, med vissa flaggskepp som överstiger 1000 dollar. Värst av allt är att dessa dyra telefoner fortfarande är ganska känsliga – om du tappar det är det goda chanser att skärmen splittras eller att den skadas på ett annat sätt.

Idag lanserar Samsung en ny Android 10-smartphone som inte bara är robust men också prisvärd. Du förstår att “Galaxy XCover Pro”, som det heter, är mindre än 500 dollar. Den är IP68-klassad och MIL-STD 810G-certifierad, vilket gör den idealisk för frontlinjearbetare som gör fysiska jobb. Det här är människor som byggnadsarbetare eller till och med vårdpersonal som hjälper till att bekämpa COVID-19. Den har även Microsoft Teams-integration, inklusive en dedikerad knapp för Walkie Talkie-funktionen. Dessutom lovar Samsung tre års säkerhetsuppdateringar, vilket ger sinnesfrid.

“Galaxy XCover Pro är både robust och slitstark samt snygg och snygg och utmanar status quo för vad en smartphone som är byggd för företag måste vara. Den är särskilt utformad för arbetsmiljöer där samarbete, produktivitet och datasäkerhet är avgörande. Enhetens IP68-klassning innebär att den kan hantera damm och droppar på upp till 1,5 meter utan ett fodral och dess MIL-STD 810G-certifiering gör den tillförlitlig i extrema höjder, fukt och andra svåra miljöförhållanden. Det stöder även användare som bär handskar när handskläget är aktiverat, säger Samsung.

Galaxy-tillverkaren säger vidare, “Frontline-arbetare flyttar från samtal till samtal och plats till plats, tar ofta olika uppgifter på varje plats. Galaxy XCover Pro förenklar deras arbetsflöden med två programmerbara knappar som kan kartläggas till en mängd olika funktioner så användare kan snabbt och bekvämt öppna vilken applikation eller funktion de oftast använder. Dessutom är Galaxy XCover Pro-batteriet inte bara långvarigt, det kan också bytas ut. När du är ute och servar en lång väg kan logistikpersonal enkelt byta ut batteriet med ett extra för att hålla telefonen igång så länge de behöver den. Enheten stöder också laddning av pogo-stift vilket innebär att en användare helt enkelt kan släppa enheten i en laddningsstation vid slutet av ett skift och nästa person kan hämta den med vetskap om att den är laddad . “

Samsung delar specifikationerna nedan.

Dimensionera

159,9 X 76,7 X 9,94 mm (218 g)

Visa

6,3 ”FHD +, våt beröring, handskläge

AP

Exynos 9611 (2 GHz Octa-core)

Minne

4 GB + 64 GB, microSD upp till 512 GB

Kamera

Enkel frontkamera: 13MP, FF, F2.0

Dubbel bakre kamera: 25MP, AF, F1.7 + 8MP, FF, F2.2

Batteri

4050 mAh, utbytbar av användaren, Snabb laddning (15W)

OS

Android 10.0

SIM

Dual SIM (EUR), Single SIM (NA)

NFC

NFC (EMV L1)

Augmented Reality

Google AR Core

Design

Fullskärm

Oländig

IP68, 1,5 m drop (MIL-STD 810G certifierad)

Sensor

Accelerometer, närhet, kompass, gyroskop

Pogo Pin

Endast laddning

Biometrisk säkerhet

Fingeravtryck (sida)

mPOS

mPOS redo

Snabbtangent

Två programmerbara tangenter

Service-LED

Tillgängligt

Galaxy XCover Pro Android-smarttelefon kan fås idag från Verizon för bara 499 $ – ganska överkomligt. Det kan också köpas upplåst från Samsung direkt eller från Microsoft här. Även om den är utformad för frontlinjearbetare finns det ingen anledning till varför ingen kan köpa den – inklusive hemkonsumenter som vill ha en hållbar smartphone.

0 Shares