Samsung lanserar Galaxy Note 9 i början av augusti

0 Shares

Samsung har vanligtvis presenterat nya modeller i Galaxy Note-serien mot slutet av tredje kvartalet, men den här gången påskyndar den sydkoreanska tillverkaren saker och ting.

Den kommande Galaxy Note 9 kommer att göra sin offentliga debut den 9 augusti, under den andra Unpacked-evenemanget 2018. Vi vet ännu inte när den faktiskt kommer att hamna i butikshyllorna, men med vetskap om Samsung bör intresserade köpare kunna hänga en strax det där.

Detta följer av ett meddelande från FCC (den amerikanska federala kommunikationskommissionen) som säger att den godkände SM-N960F-modellen från Samsung, ett modellnummer som pekar på Galaxy Note 9 (den internationella Galaxy Note 8 har SM-N960F-beteckningen) , liksom några andra intilliggande modeller.

Det finns tyvärr inga saftiga grejer, men det är intressant att se hur snabbt Samsung har flyttat för att göra Galaxy Note 9 redo för butikshyllor. Det är troligt att det försöker få ett försprång i slutet av sommaren / tidig höstförsäljning, vilket är som, som vi alla vet, Apple också introducerar nya flaggskepp.

Baserat på tidigare lanseringar kommer Galaxy Note 9 sannolikt att likna Galaxy S9 när det gäller utseende och funktioner, men det kommer att ha något som det andra flaggskeppet inte gör, nämligen pennan. Det bekräftas att det är en del av paketet, baserat på FCC: s officiella information.

När vi närmar oss det efterlängtade evenemanget kommer mer information utan tvekan att avslöjas av Samsung. Vi ser till att hålla dig i slingan, så håll ögonen öppna för uppdateringarna.

0 Shares