Samsung pausar Oreo-uppdateringen för Galaxy S8 och S8 + på grund av omstartsproblem

0 Shares

Samsung Galaxy S8

Det är bara en vecka sedan Samsung började lansera Android 8.0 Oreo till Galaxy S8 och S8 +, och nu har företaget pausat uppdateringen.

Ett “begränsat antal” telefoner som tar emot uppdateringen har haft omstartproblem efter installationen av Oreo. Medan Samsung undersöker ärendet har lanseringen pausats och en ny version av uppdateringen arbetar på.

Se även:

Samsung har redan frustrerat Galaxy S8 och S8 + -ägare genom att ta så lång tid att få Oreo-uppdateringen ut till massorna. En lång beta-testperiod genomfördes, men efter att den slutgiltiga versionen av uppdateringen lanseras till ett antal länder har det blivit klart att mer arbete behövs.

I ett uttalande till SamMobile säger Samsung:

Efter ett begränsat antal fall där Galaxy S8 och S8 + -enheter har startat om oväntat med Android 8.0 Oreo har vi tillfälligt stoppat lanseringen av uppdateringen. Vi undersöker problemet internt för att säkerställa att påverkan på de drabbade enheterna minimeras och lanseringen av uppdateringen kan återupptas så snabbt som möjligt.

Företaget har inte erbjudit någon antydan om hur lång tid det kan ta att få en fungerande version av Oreo ut till sina kunder, men förmodligen kommer den att arbeta för att få den sorterad så snabbt som möjligt.

Bildkredit: Nadir Keklik / Shutterstock

0 Shares