Samsung presenterar den robusta Galaxy Tab Active2-affärsplattan med LTE

0 Shares

Kvalitets Android-surfplattor blir allt sällsynta på konsumentmarknaden. Varför? Det finns många anledningar, till exempel antagandet av smartphones med stor skärm. När din telefon har en 6-tums skärm kan en 7- eller 8-tums surfplatta kännas överflödig. För att inte tala om, trots en påtagligt starkare ekonomi, finns det fortfarande många konsumenter som inte har mycket disponibel inkomst.

Där Android-surfplattor fortfarande har en ganska ljus framtid finns i företaget. För många jobb är det inte möjligt att sitta ner med en bärbar dator. Istället kan det vara att föredra att vara aktiv med en surfplatta. Idag presenterar Samsung Galaxy Tab Active2 – en robust Android 7.1-affärsplatta med integrerad LTE (operatör upplåst). Den är mycket robust (MIL-STD 810G-certifierad) vilket gör den perfekt för smutsiga jobb – även S-Pen är robust. Och ja, den har USB-C.

“Oavsett om det är på en fabriksgolv, en kylbil eller en verktygsstolpe, kan mobila arbetare inom branscher använda Tab Active2 för att komma åt applikationer för hantering av arbetsspecifika uppgifter, såsom kapitalförvaltning och fabriksautomation. Genom Samsungs växande ekosystem av partners kan företag distribuera de mobila lösningar som arbetare litar på i branscher som tillverkning, detaljhandel, transport och allmän säkerhet, säger Samsung.

LÄS OCH: Samsung Galaxy S9 + tjänar högsta DxOMark-poäng i mänsklighetens historia

Galaxy-tillverkaren säger vidare: “Tab Active2 är också IT-vänlig, med säkerhetsplattformen Samsung Knox försvarsgrad som gör det möjligt för IT-administratörer att anpassa enheten för företagsändamål, vilket ger anställda tillgång till bara de appar som krävs för företagsanvändning. Over-the-Air (eFOTA) tillåter testning före distribution, så företag har kontroll över OS-versioner på anställdas enheter. “

Active2 väger 419 g och har en 8-tums 1080p-skärm – en storlek som många anser vara den söta platsen. Tack vare 1,6 GHz Octa-Core-processor och 3 GB RAM borde det inte ha några problem att köra populära affärsappar. Medan 16 GB ombordlagring är en besvikelse, kan du utöka detta med microSD. Överraskande nog är 4450 mAh-batteriet också utbytbart – en cool funktion för en surfplatta.

Medan surfplattor vanligtvis inte är kända för att vara fotograferingsenheter av hög kvalitet, kommer det med både främre och bakre kameror. Den främre kameran är 5MP som bör erbjuda respektabel videochattprestanda. Den bakre skytten är 8MP. När du behöver ladda upp foton – eller någon annan fil – uppskattas 802.11ac WiFi.

Om du vill köpa Galaxy Tab Active2 för din organisation kan du kontakta Samsungs försäljning genom att ringa (877) 531-4760. Även om listpriset är 420 $ kan det vara lägre beroende på volym.

0 Shares