Samsung presenterar Galaxy Tab S4 premium Android-surfplatta

0 Shares

Oavsett anledning har Android-surfplattor till stor del fallit ur konsumenternas favör. Vissa människor kommer att skylla på kannibalisering av smartphones med stor skärm, medan andra pekar på erbjudanden av låg kvalitet från tillverkare utan namn. Jag skulle säga att båda är bidragsgivare. Tyvärr är kvalitets Android-surfplattor få och långt ifrån eftersom marknaden är full av billiga modeller som är av dålig kvalitet – det gör det svårt för de bästa tillverkarna att konkurrera.

Tack och lov har Samsung ännu inte gett upp på Android-tablettmarknaden. Idag presenterar den en helt vacker – om än dyr – 10,5 tums surfplatta. Kallas “Galaxy Tab S4”, den levereras med Android 8.1 och levereras med en S Pen utan extra kostnad. Den drivs av en imponerande Qualcomm Snapdragon 835 Octa Core-processor och 4 GB RAM. Medan basmodellen endast är Wi-Fi, finns det också en LTE-modell.

“Det är lättare att få mer gjort när du har rätt skärm. Även de mest trafikerade yrkesverksamma tar sig tid att luta sig tillbaka med ett spel eller en film. Nu kan du njuta av en mer uppslukande upplevelse på en enhet som du kan ta med var som helst. Medan du har samma storlek till Galaxy Tab S3, Galaxy Tab S4 har smalare ramar för att passa en stor 10,5-tums skärm med Super AMOLED-teknik, samt ett skärmförhållande på 16:10 med 2560 × 1600, 287 pixlar per tum (PPI) upplösning för levande bilddetaljer och verklighetstrogna bilder. När det gäller ljud kommer Galaxy Tab S4 också med fyra högtalare inställda av AKG och Dolby Atmos uppslukande ljudteknik, vilket ger underhållning liv genom rörligt ljud som flyter runt omkring dig. Dolby Atmos, Galaxy Tab S4 stöder skarpare dialog, omsluter ljudfält, maximerad ljudstyrka utan förvrängning och konsekvent uppspelningsvolym, säger Samsung.

LÄS OCH: Samsung presenterar världens första LPDDR5 DRAM på 8 GB LPDDR5

Företaget säger vidare: “Med Galaxy Tab S4 tar Samsung Samsung DeX till surfplattan för första gången. När den är ansluten till det valfria bokomslagstangentbordet (säljs separat) eller startas från snabbpanelen slås Galaxy Tab S4 på Samsung DeX, vilket ger användarna möjlighet att växla från Android-gränssnittet till en skrivbordsupplevelse. Med Samsung DeX kan du öppna flera skrivbordsfönster för dina Android-appar, inklusive Microsoft Office-sviten, direkt på Galaxy Tab S4, och -storlek efter behov. Dra och släpp innehåll mellan appar och använd kortkommandon och kommandon för effektivitet. “

Samsung delar följande specifikationer.

VISA 10,5-tums WQXGA (2560×1600) SAMLAD
CHIPSET Qualcomm Snapdragon 835 Octa Core (2,35 GHz + 1,9 GHz)
LTE-STÖD LTE Cat.16 DLCA, 4X4 MIMO
MINNE / LAGRING 4 GB + 64 GB / 256 GB, microSD upp till 400 GB
KAMERA 13MP AF + 8.0MP, blixt
HAMN USB3.1 (typ C), POGO
SENSORER Accelerometer, Kompass, Gyroskop, RGB, närhet, Iris Scanner, Hall Sensor
TRÅDLÖS ANSLUTNING Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, MIMO, Wi-Fi Direct, Bluetooth® 5.0
GPS GPS + GLONASS, BEIDOU, GALILEO
DIMENSIONERA 249,3 x 164,3 x 7,1 mm
VIKT 482g (Wi-Fi) / 483g (LTE)
BATTERI 7.300 mAh, snabb laddning
OS / UPPGRADERING Android 8.1
TILLBEHÖR S Pen (ingår)
VIDEO Inspelning: UHD 4K (3840×2160) @ 30fps
Uppspelning: UHD 4K (3840×2160) @ 60fps
AUDIO 4 högtalare inställda av AKG, Dolby Atmos

Den endast Wi-Fi Galaxy Tab S4 kommer att finnas tillgänglig i butiker som Amazon och Best Buy den 10 augusti från $ 649. LTE-varianten är också tillgänglig från det datumet från operatörer direkt, såsom Verizon, Sprint och mer.

Tangentbordsväskan som visas ovan kostar $ 149, men i en speciell kampanj kan du få det till halv pris. Hur? Genom att reservera både surfplattan och fodralet från Samsung direkt här. Du måste dock agera snabbt eftersom affären slutar den 8 augusti.

0 Shares