Samsung presenterar prisvärd och elegant Galaxy Book Flex α (Alpha) 2-i-1-bärbar dator

0 Shares

Långt borta är de dagar då Apple var den enda tillverkaren av eleganta bärbara datorer. Uppriktigt sagt har Apple blivit lite stillastående med sina mönster. Sanningen att säga, tillverkare av Windows-bärbara datorer (som Samsung, HP och Huawei) har träffat eller överskridit Apples MacBook-utseende. Bäst av allt är att dessa Windows-bärbara datorer ofta är mycket billigare än Apples erbjudanden också. För att inte nämna, de har vanligtvis pekskärmar!

Idag presenterar Samsung en ny Windows 10-bärbar dator som inte bara är elegant men också prisvärd. Från och med under $ 1 000 har Galaxy Book Flex α (Alpha) en användbar 2-i-1-design som borde vara till nytta för både arbete och lek. Den har en vacker 13,3-tums QLED FHD-skärm, lång batteritid, en fingeravtrycksläsare, en USB-C-port. och en 10: e generationens Intel Core-processor.

“Med Galaxy Book Flex αs lysande QLED-skärm och ultratunna ram får du guldstandarden i tv-apparater direkt på din bärbara dator, så att varje tittarupplevelse är livlig och verklighetstrogen. Kan producera över en miljard färger, QLED gör strömmande ditt favoritinnehåll mer uppslukande än någonsin tidigare. Den snygga 2-i-1-datorn levererar också en superljus skärm med max 600 nit kapacitet så att du kan njuta av skärmens 100% färgvolym och levande bild i vilken belysning som helst. upprätthålla denna effektivitetsnivå, erbjuder Galaxy Book α 17,5 timmars batteri, säger Samsung.

Det berömda företaget säger vidare: “Galaxy Book Flex α är en tunn och lätt 2-i-1-dator, som väger 1,19 kg, vilket gör den tillräckligt bärbar för att ta sig an livets projekt vart du än går. Galaxy Book Flex α kan bara vara 13,9 mm tjock passar enkelt i valfri väska och lämnar fortfarande utrymme för allt annat du behöver för att komma igenom dagen. Den här skarpa diamantskärda kanterna och en skarp, slitstark aluminiumram är den här PC: n konstruerad för att motstå typiskt slitage och samtidigt bibehålla estetiskt utseende. Galaxy Book Flex α har överlägsen hårdvara, inklusive en 10: e generationens Intel Core-processor, vilket innebär ingen fördröjning – bara sömlös streaming och skapande. “

Alanna Cotton, Senior Vice President och General Manager på Samsung Electronics America ger följande uttalande.

Vi har alla olika rutiner och vi behöver teknik som fungerar som vi arbetar, och med vår nya Galaxy Computing-serie ger vi konsumenterna möjlighet att välja en dator som uppfyller deras unika behov. Galaxy Book Flex α är en fantastisk ny variant av Galaxy Computing-linjen, som erbjuder många av de bästa design-, hårdvaru- och displayfunktionerna till en tillgänglig prispunkt.

Samsung tillhandahåller följande specifikationer.

Mått 304,9 x 202,0 x 13,9 mm
Vikt 1,19 kg
Visa 13,3 “QLED FHD-skärm (1920 x 1080)
CPU 10: e generationens Intel Core-processor
Grafik Intel UHD-grafik
Minne 8 GB / 12 GB DDR4
Lagring 256 GB
512GB
Upp till 1 TB SSD (NVMe)
WLAN Wi-Fi 6 (Gig +), 802.11ax 2×2
Kamera / mikrofon 720p HD / Dual Array Digital Mic
Audio Stereohögtalare (1,5 W x 2)
Penna Aktiv penna (säljs separat)
säkerhet Fingeravtryck
Tangentbord Bakgrundsbelyst
Material Aluminium
Batteri 54Wh
Hamnar USB-C | USB 3.0 (2) | HDMI | MicroSD | 3,5 pi HP / mikrofon

Så, hur överkomligt är Samsung Galaxy Book Flex α (Alpha) 2-i-1-bärbar dator? Det börjar på bara $ 830. Till det priset får du 8 GB RAM och en 256 GB SATA SSD. Det kommer också att finnas konfigurationer med 12 GB RAM-minne och antingen en 512 GB SATA SSD eller en 1 TB NVMe SSD. Priser för överlägsna specifikationer har ännu inte avslöjats. En aktiv penna säljs separat.

0 Shares