Samsung retar Galaxy Note 4 med lite meningslös annons

0 Shares

OK, så det finns en “skriv” -referens, och självklart kan du skriva på en anteckning med S-Pen; och en uppmaning att “gå stort” vilket antagligen är en hänvisning till att not 4 har en stor skärm. Det handlar egentligen mycket om dig – de enda anledningarna till att vi definitivt handlar om Note 4 är det faktum att själva videon heter “Ready to Note?” och det är en kort glimt av en penna som knackar på en phablet mot slutet.

Naturligtvis är det inte bara Samsung som gör den här typen av saker – Apple har varit med på det i flera år, och Sony retade bara sitt kommande Xperia-sortiment (kommer också att presenteras på IFA den 3 september) med en liknande video – men vi är inte säker på att Galaxy Note 4 någonsin kommer att köpas av någon som ett sätt att vara cool eller kulturellt relevant (vi kan göra ett skämt om att det är för stort för att passa i en smal jeansficka men det här är inte 2010, så vi vann ‘ t).

Vad får det lov att vara? En riktigt stor telefon med en penna. Förmodligen bra på multitasking och ganska kraftfull. Och du vet, det är okej. Vi får veta säkert nästa vecka.

[Source: Android Central]

0 Shares