Samsung tillkännager den ‘mångsidiga’ Galaxy Tab A (8.0") läsplatta

0 Shares

Samsung har meddelat en kommande surfplatta, det senaste tillskottet till Galaxy-sortimentet. Samsung Galaxy Tab A (8.0 “) – även känd som Galaxy Tab A (2017) – har” designats för hela familjen “och är en budgetplatta som du inte har något emot att dela den med, eller ge till , barnen.

Specifikationerna är generellt sett inget att bli för upphetsad över, men det är inte målet med denna surfplatta. Metallkroppen ger en känsla av kvalitet till vad Samsung beskriver som “en daglig mångsidig surfplatta” och ett 5 000 mAh batteri kan driva enheten i upp till 14 timmar. Även om det här är en familjeapparat är det starkt fokus på barn.

Tabletten levereras med Android 7.1.1, och Samsung säger inte om det finns en Oreo-uppgradering i rörledningen. Flera konton kan ställas in så att barn och föräldrar kan hålla sina appar och inställningar åtskilda, och föräldrakontroll finns tillgängliga för att begränsa vad som kan göras. En gratis tre månaders prenumeration på YouTube Red ingår för annonsfri åtkomst till YouTube Red-innehåll.

Samsung säger:

Barnläget har spännande spel, videor och innehåll från partners, inklusive 5 000 videor och spel från LEGO-gruppen, samt ett LEGO Life-app med socialt nätverk med exklusivt klistermärkeinnehåll. Galaxy Tab A kommer också med en ny inbyggd blockkodningsapp som heter Crocro Adventure; med den här appen kommer barnen att kunna lära sig om blockkodning och programmering genom roliga spel som lär värdefulla logiska tänkande färdigheter. Barnläget har nu också Value Pack-alternativ så att användare kan ladda ner mycket populära appar som LEGO Batman: Beyond Gotham, LEGO Ninjago: Shadow of Ronin, Toca Hair Salon 3 och BRIO World – Railway utan kostnad.

Här är specifikationerna som delas av Samsung:

Mått: 212,1 x 124,1 x 8,9 mm

Vikt: 360 g (Wi-Fi), 364 g (LTE)

Visa: 8,0-tums WXGA (1280 x 800, 16:10) TFT, 480 enheter

Processor: Quad Core 1,4 GHz, Qualcomm Snapdragon 425

OS: Android 7.1.1

Minne: 2 GB (RAM) + 32 GB, Micro SD upp till 256 GB

Kamera: Fram: 5MP FF, Bak: 8MP AF med blixt

Batteri: 5.000 mAh

Hamn: USB 2.0 (typ C)

Anslutning: Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, Wi-Fi Direct, Bluetooth v4.2

Färg: Svart silver

Samsung Galaxy Tab A (2017) säljs i USA den 1 november. Den kommer att finnas tillgänglig direkt från Samsung för $ 229,99.

0 Shares