Samsung U700 recension

0 Shares

Med rivaliserande mobiltelefontillverkare som har alla slags dietproblem verkar det som om Samsung konkurrerar med sig själv om att skapa de tunnaste telefonerna i världen. Dess Ultra Edition-dynasti kan bara inte slankas ut och den har rekordet för den snyggaste skjutreglaget, musslan och godisbarerna runt.

Den koreanska outfitens nyaste Ultranite är U700, uppföljningen av den 10,9 mm tjocka U600. Vi kan förlåta 12,1 mm U700 dess lilla midjevinst eftersom det nu hyser till de senaste 3,6 Mbps smaksatta HSDPA-nedladdningshastigheterna.

Plast fantastiskt

Just nu vaggar U700 uteslutande på Vodafone och har en speglad framspegel. Med liten flab på torso är den också otroligt lätt men det beror på den alarmerande fantastiska plasten. Tyvärr är detta offret för ett sådant snyggt chassi. U700 är också utrustad med Samsungs fantastiska QVGA-skärm.

Skjutreglaget utmanar inte kungens segelflygplan som Nokia 8800 Sirocco och 8100 Luna men mekanismen har tillräckligt med studs och fjäder när den kallas till handling. Samsung håller också de främre tangenterna beröringskänsliga och trots ingen vibration eller puls för att markera ditt val, kvarstår lyhördhet som en valp på ledningen.

Femvägsnavigeringsplattan snurrar också som ett joghjul men vi är inte säkra på att det faktiskt påskyndar bläddring genom menyerna och musikbiblioteket. De mekaniserade nyckelbarnen kommer dock att finna tröst i det rymliga knappsatsen, som är klar för tummen.

Snäpp fast det

Tillsammans med nästa generation HSDPA-hastigheter är 3,2 MP snapper huvudattraktionen här. Tyvärr har Samsung avlägsnat några anmärkningsvärda fotografiska lägen. Makrofokus för närbilder och ISO-inställningar har visat dörren, medan blixten bara är en strömlampa, inte med Xenon-smak.

Du får åtminstone autofokus, vitbalans och en handfull effekter och fotograferingsalternativ, så det är fortfarande en kapabel snapper. Och även om den inte kan konkurrera med K810i, är bildkvaliteten skarp, om ibland lite benägen för överblåsta vita områden.

Den frontladdade VGA-linsen är redo för videosamtal och med en dedikerad nyckel håller denna tvivelaktiga aktivitet fortfarande på för oss. Ändå, om du dabblar, kommer du inte att se någon påtaglig skillnad för andra videosamtalare, så gör dig redo med dessa Max Headroom-intryck.

Bristande musikalisk talang

På andra håll är musikspelaren oerhört besviken med att ditt bibliotek bara är organiserat i sånglistan snarare än artist, album eller sång. Om du har en stor samling lagrad på microSD-kortet är det en bindning att tråla genom katalogen.

Vi kunde inte hitta några ljudförbättringar eller stöd för Stereo Bluetooth, så ljudkvaliteten genom de medföljande hörlurarna var ihålig och saknade stark volym.

U700 är otroligt snygg, snygg telefon som släpper illa genom funktion och bygga hörnskärning. En verklig skam.

Relaterade recensioner

Sony Ericsson K850i

LG KU990 Viewty

Samsung SGH-G600

0 Shares