Samsung-webbläsaren kommer snart att vara tillgänglig för de flesta Android-användare

0 Shares

samsung_logo_water

Samsung har meddelat att fler Android-användare snart kommer att kunna ladda ner och installera sin mobilwebbläsare på sina smartphones.

Nyheten tillkännagavs i ett blogginlägg av en förespråkare för Samsung Internet med namnet Peter O’Shaughnessy, som avslöjade att användare som kör Android 5.0 Lollipop eller senare kommer att kunna registrera sig för att testa Samsung Internet V6-appen och säga:

“Betan rullas ut gradvis och kommer att bli tillgänglig över hela världen under de närmaste dagarna via Play Store och Galaxy Apps Store. Den kommer att få flera uppdateringar innan den stabila versionen av v6.2.”

Den senaste versionen av Samsungs webbläsare som levereras som standard med alla sina smartphones har ett antal extra funktioner inklusive högkontrastläge, snabb åtkomst till innehållsblockerare samt möjligheten att styra Bluetooth-enheter direkt från webbläsaren. Webbläsaren kan också synkronisera med Chrome via ett Chrome-skrivbordstillägg.

Samsung har tidigare öppnat sin webbläsare för Google-enheter och både Pixel- och Nexus-användare kunde gå med i V5-beta i maj i år.

Samsung Internet V6 beta kommer att finnas tillgänglig i Google Play Store under de närmaste dagarna och användare som vill uppleva en webbupplevelse som inte utvecklats av Google bör prova.

Publicerad under licens från ITProPortal.com, en Future plc-publikation. Alla rättigheter förbehållna.

Bildkredit: Anton Watman / Shutterstock.com

0 Shares