Samsungs ram- och serif-TV-apparater ska visas på CES 2019

0 Shares

Samsung har officiellt meddelat att deras 2019 Lifestyle-TV kommer att visas på CES 2019 som startar på tisdag 8 januari till lördag 12 januari 2019

Lifestyle-TV-apparaterna har två modeller; The Frame, som vi har sett tidigare iterationer i år och The Serif, en tv som exklusivt såldes genom varuhus som hade fokus på inredning.

“Den traditionella TV: n fokuserade bara på tekniska funktioner, som bildkvalitet och prestanda, men nu är TV-apparater också en livsstilsplattform som blandar sig i konsumenternas dagliga liv”, säger Jongsuk Choo, Executive Vice President för Visual Display Business på Samsung Electronics. “Årets modeller av The Frame och SERIF TV är förbättrade livsstil-TV-apparater som ger en TV-upplevelse som ingenting tidigare.”

Båda TV-apparaterna har nu Samsungs fantastiska QLED-teknik som erbjuder mycket djupare svarta och framhäver detaljer. Ramen när den inte används visar också konstverk eller fotografier, vilket förvandlar denna fantastiska TV till en fotoram när den inte används. TV-apparaterna kommer att visas i Samsungs stora livsstilszon i hjärtat av Samsungs monter.

Både The Frame och Serif-tv-apparater har vunnit många utmärkelser för sin design och innovation och lovar att stilisera även de mest intetsägande vardagsrummen och få bilder till liv. Åh, och det finns till och med Bixby för lite röststyrning också. Du kan hitta båda tv-apparaterna som visas på # 15006 i Las Vegas Convention Center den 8-11 januari.

0 Shares