Saregama Carvaan Mini Kids Review

0 Shares

Saregama har lanserat en ny Bluetooth-högtalare riktad mot barn som heter Carvaan Mini Kids. Som namnet antyder är enheten speciellt utformad för barn mellan 2-9 år. Den kommer förinstallerad med rim, berättelser och lärande ämnen, både på hindi och engelska. Prissatt till INR 2990 på Amazon Indien, låt oss ta reda på mer om nya Carvaan Mini Kids.

Design, funktioner och specifikationer

När det gäller design ser den nya barnversionen ut som Carvaan Mini. Den väger bara 250 gram och kommer i en storlek med måtten 11cmx8cmx4cm. Saregama Carvaan Mini Kids har en kompakt form och formfaktor så att barnen kan bära den utan problem alls. Dessutom är det ganska enkelt att använda, så barnen behöver inte hjälp av föräldrar eller äldre för att använda högtalaren. Det kräver inte heller en internetanslutning för att spela låtar eller rim så att barn kan njuta av en oavbruten lyssningsupplevelse.

Saregama Carvaan Mini-barnen erbjuder 4 dedikerade lägen – Rhymes, Stories, Learning och Mantras. Detta gör att barn enkelt kan välja läge enligt deras humör och behov. Rhymes-läget erbjuder över 80 klassiska engelska och hindi-rim som Humpty Dumpty, Mary had a Little Lamb, Ringa Ringa Roses, Jack and Jill och många fler.

Berättelser-läget innehåller över 300 berättelser på engelska och hindi som Akbar och Birbal, sagor, mytologi och mer. I inlärningsläget kan barn lära sig fonetik, veckodagar, månader om året, siffror, tabeller etc. Dessutom finns det en ny funktion som heter Loop som låter barn lyssna på deras favoritlåt eller rim vid upprepning.

När det gäller anslutning stöder Carvaan Mini Kids Bluetooth. Den levereras också med AUX- och USB-portar, samt ett 3,5 mm-uttag. När vi pratar om batteriet kan den bärbara högtalaren enkelt leverera 5-6 timmars uppspelning när den är fulladdad.

Sammanfatta

Carvaan Mini Kids kan vara en perfekt present till dina barn, eftersom det inte bara kommer att underhålla dem – utan också utbilda dem. Prissatt till under Rs. 3000, denna bärbara högtalare för barn skulle verkligen vara ett bra köp på grund av den stora mängden funktioner som erbjuds.

0 Shares