Satechi lanserar 108W Pro USB-C PD stationär reseladdare

0 Shares

Just igår lanserade Satechi en revolutionerande laddningsmatta som kan ladda flera enheter samtidigt. Även om det är väldigt bekvämt, gillar inte alla trådlösa laddare. Trådlös laddning är fortfarande ett snabbare alternativ. För att inte tala om det är det fortfarande nödvändigt för större enheter, som bärbara datorer och surfplattor. Och så är kabelanslutna laddare fortfarande mycket relevanta.

Idag lanserar Satechi en ny produkt för dem som föredrar en trådbunden laddningsupplevelse. Kallas “108W Pro USB-C PD Desktop Travel Charger” och har totalt fyra USB-portar – två är USB-C, medan de andra är USB-A. Den ansluts till ett vanligt vägguttag, vilket gör det till ett utmärkt val för både hem- och färdladdning. Det kan ladda smartphones, surfplattor, bärbara datorer och mer.

LÄS OCH: Satechi lanserar 2-i-1 USB-C-stativ och hub för aluminium för Apple Mac mini

“Med dubbla USB-C Power Delivery-portar (PD) kan Satechis senaste laddare öka batteriets livslängd för de mest strömkrävande enheterna i full hastighet, utan att dela ström mellan portarna. Utrustad med ytterligare två USB-A-portar, konsoliderar laddaren flera adaptrar till en elegant, modern enhet för kraftfull laddning, oavsett om du är på kontoret eller på språng. Satechi 108W Pro USB-C PD Desktop Charger har uppgraderade USB-C-portar på 90W och 18W, vilket ger en mer dynamisk laddning än någonsin tidigare. Användare kan samtidigt ladda en kraftfull Type-C-bärbar dator och en surfplatta utan att nedgradera strömmen till varje enhet. De två extra USB-A-portarna, totalt 12 W, gör det möjligt för användare att snabbt driva upp till fyra enheter samtidigt, säger Satechi .

LÄS OCH: Äger du en Apple Watch? Du måste kolla in den här smarta nya USB-C-laddaren från Satechi

Företaget säger vidare, “Idealisk för hemmet, kontoret eller resan, 108W Pro USB-C PD-bordsladdaren har en ultratunn och modern design som kompletterar användarnas favoritillbehör. Kompatibel med ett brett utbud av USB-C-enheter, laddaren kombinerar fyra portar till en kompakt, höghastighets-kraftbank, vilket gör den till den enda laddaranvändarens behov att ta med sig när han är på språng. Laddaren uppfyller CE, ETL, i hållbara, värmebeständiga material. USBIF- och FCC-standarder. Satechi har försett användarna en säker, bekymmersfri laddning och har designat laddaren för att ge användarna sinnesro och skydda deras mest uppskattade enheter. “

Satechi 108W Pro USB-C PD-reseladdare kan fås omedelbart på Amazon här. Det är förvånansvärt överkomligt till bara 79,99 dollar. Medan dess estetik och rymdgrå färg gör det till ett bra val för Apple-användare, kommer det naturligtvis att fungera med enheter som inte är Apple, till exempel Android-telefoner och vissa Windows 10-enheter.

0 Shares