Satechi lanserar 2-i-1 USB-C-stativ och hub för aluminium för Apple Mac mini

0 Shares

När den först kom ut 2005 var den diminutiva Mac mini en dator som förändrade spelet. Visst, det var sorgligt underdrivet, men aldrig tidigare kunde du köpa en Mac för 499 $. Det tillät verkligen alla konsumenter att hoppa in i Apples skrivbordsvärld – något som tidigare reserverats för dem med stora bankkonton.

Medan den senaste Mac mini (introducerad 2018) fortfarande är liten och ganska överkomligt, 499 $ startpriset är för länge borta. Istället kostar det nu minst 799 dollar för att få en Mac. Suck. Tyvärr, även med ett högre pris, är en av de mest uppenbara problemen som plågar Mac mini 2005 fortfarande ett problem 14 år senare – det finns inga främre portar! Apple valde att dölja alla kontakter på baksidan – företaget väljer ofta form över funktion. Tack och lov löser det nya 2-i-1 Mac mini-stativet och navet från Satechi detta problem samtidigt som den eleganta designen bibehålls.

“Den första i sitt slag stativ och nav lyfter upp och förvandlar Mac Mini till en kraftfull och förvånansvärt kompakt arbetsstation som gör att användarna får ut mesta möjliga av värdefullt skrivbord. Satechis stativ och nav har en elegant, elegant design som känns som en naturlig förlängning till Mac Mini. Dess patentsökta design använder en enda Type-C-anslutning för att fungera både som ett stativ och en USB-hubb med sex expansionsportar, säger Satechi.

Företaget säger vidare, “Satechis nav- och stativlösning utökar Mac Mini-funktionerna och funktionaliteten. Den innehåller en USB-C-dataport, tre USB 3.0-portar, mikro- / SD-kortläsare och en 3,5 mm hörlursuttag för bekväm tillgång till viktiga kringutrustning. Den är också utrustad med inbyggda ventilationsöppningar för att reglera temperaturen och uppmuntra luftflödet när flera enheter ansluts till Mac Mini. “

Tro det eller inte, trots sin vackra design och användbarhet, är Satechi Type-C aluminiumstativ och nav för Mac mini 2018 till ett rimligt pris till bara 79,99 dollar. Uppriktigt sagt är det en produkt som nästan alla ägare av Apples nyaste Mac mini bör titta på. Om du vill ha din egen kan du köpa den här nu.

0 Shares