Satechi lanserar elegant 2-i-1 USB-C-laddare för Apple Watch och AirPods

0 Shares

Att bo i Apples ekosystem är en mycket givande upplevelse. Jag vet att det är en kliché, men “det fungerar bara” är sanningen. Är Apple-produkter perfekta och utan problem? Nej. Men när alla dina redskap är från Apple fungerar det ofta fantastiskt tillsammans. En iPhone, Apple Watch och AirPods tillsammans är till exempel en trio som skapar vacker synergi – speciellt när du är hemifrån.

Om du är en vägkrigare med både en Apple Watch och AirPods har Satechi en ny laddare som du måste kolla in. Den eleganta 2-i-1 USB-C-laddaren ansluts till antingen en MacBook eller iPad med USB Type-C-portar och ger en mini-laddningsplatta som rymmer både AirPods och Apple Watch. Dess lilla storlek gör den perfekt att bara kasta i en väska. Bäst av allt, eftersom den laddar båda enheterna kan du potentiellt ha färre laddare och i slutändan minska röran.

LÄS OCH: Satechi släpper Dock5 Multi-Device Charging Station

“AirPods USB-C Watch-laddare har en snygg aluminiumkropp som är utformad för att komplettera och smälta sömlöst med Apples tillbehör. Den kompakta och smala profilen är perfekt för en snabb boost hemma, på resan eller på kontoret. Laddaren passar enkelt i en plånbok, portfölj eller ryggsäck så att Apple Watch och AirPods-användare aldrig behöver oroa sig för att deras prylar tappar juice, säger Satechi.

LÄS OCH: Satechi lanserar en kvartett med bakgrundsbelysta Mac-tangentbord och ett iPad-stativ av aluminium

Företaget säger vidare: “Satechis USB-C Watch AirPods Charger kombinerar kraften med trådlös laddning för Apple Watch och kompatibla AirPods till en enhet i palmstorleken. Anslut bara laddaren till vilken USB-C-port som helst, som en MacBook eller iPad , med önskad laddningssida uppåt och placera respektive tillbehör precis ovanpå för plug-and-play-kraft. “

Satechi 2-i-1 USB-C-laddare för Apple Watch och AirPods är en Apple.com-exklusiv, och den kan köpas direkt här. Begärt pris är $ 49,95, vilket jag antar är lite högt för en kompakt laddare. Med det sagt, tillverkar Satechi riktigt högkvalitativa produkter, och den här laddaren i aluminium kommer sannolikt att vara en mycket länge sedan.

0 Shares