Satechi lanserar elegant USB Type-C Aluminium Monitor Hub för Apple iMac

0 Shares

Apples iMac-datorer är eleganta och kraftfulla. Allt-i-ett-stationära MacOS-datorer används av både hemanvändare och proffs. Faktum är att förra året lanserade företaget till och med iMac Pro – en version av datorn med mer kraft och en rymdgrå exteriör (icke-Pro-modellerna är silver).

Det populära företaget Satechi tillverkar många tillbehör till Apple-produkter, inklusive ovannämnda iMac Pro. Idag lanserar den ännu en annan – en USB Type-C aluminiummonteringsställ. Det fungerar med både iMac och iMac Pro. Detta inkluderar äldre iMac-datorer utan USB-C – en typ A-adapter ingår utan extra kostnad. Eftersom Apples allt-i-ett-datorer inte kan justeras vertikalt, låter den här produkten från Satechi lyfta upp den lite. Dessutom fungerar den som ett nav som ger portar till datorns framsida för enklare åtkomst.

LÄS OCH: Satechi lanserar Qi-certifierad aluminium USB Type-C PD och QC trådlös laddare

“Det snygga stativet har sju inbyggda portar och en ergonomisk design för att förbättra och maximera skrivbordsutrymmet, samtidigt som det ger bekväm åtkomst till kringutrustning. Satechis plug-and-play Type-C-skärmhölje i aluminium för iMac är det perfekta skrivbordet för perifera Den inbyggda USB-C-dataporten (upp till 5 Gbps), tre USB 3.0-portar (upp till 5 Gbps), micro / SD-kortplatser (UHS-I, upp till 104 Mbps) och ljuduttaget placerar mest -använda portar inom räckhåll för maximal produktivitet, säger Satechi.

LÄS OCH: Satechi presenterar aluminium USB Type-C Mobile Pro Hub Adapter för iPad Pro 2018 och mer

Företaget säger vidare, “Type-C Aluminium Monitor Hub har en borstad aluminiumfinish och en robust, unibody-konstruktion som ger ett säkert monteringsalternativ för iMac. Dess ergonomiska design höjer iMac-skärmen till en optimal visningsnivå för en bekväm arbetsmiljö, minskar belastningen på nacken och uppmuntrar till bättre hållning. “

LÄS OCH: Satechi lanserar USB USB Type-C UHS-II Micro / SD-kortläsare i aluminium

Satechi delar följande funktioner i den nya produkten.

Lyftar din iMac till en optimal betraktningsvinkel Funktioner inbyggd USB-C-data, 3 USB 3.0-portar, micro / SD-kortläsare och ett 3,5 mm hörlursuttag Skapar utrymme under din iMac för att maximera skrivbordet Elegant, funktionell design stöder bildskärmar upp till 50 kg. Kompatibel med iMac Pro, 2017 iMac-modeller med USB-C-portar – för användning med äldre iMac-modeller, använd den medföljande adaptern Type-A till Type-C

Om du vill ha din egen Satechi USB Type-C Aluminium Monitor Hub för Apple iMac kan du köpa den [amazon_textlink asin=’B07GX3CLKX’ text=”here” template=”ProductLink” store=”betanews02-20″ marketplace=”US” link_id=’37eae4c0-02f3-11e9-82c8-59e62332685b’] nu. Det kostar bara 89,99 dollar och finns i antingen silver eller rymdgrått. Medan den är designad för iMac, bör den fungera som ett nav med vilken modern dator som helst. Som skärmstativ kan din körsträcka dock variera beroende på design och vikt.

0 Shares