Satechi lanserar en kvartett med bakgrundsbelysta Mac-tangentbord och ett iPad-stativ av aluminium

0 Shares

Förra året släppte Apple nya Mac-datorer som drivs av företagets egna M1-processorer. Det finns inte bara nya MacBook Air- och MacBook Pro-bärbara datorer, utan också ett nytt Mac mini-skrivbord. Jag är fascinerad av de nya Apple Silicon-processorerna, så förra veckan köpte jag min egen Mac mini. Gissa vad? Det är en fenomenal dator som jag hittills älskar mycket.

Problemet med Mac mini är dock att det inte kommer med tangentbord eller mus. Detta är av design, eftersom Apple hoppas att Windows-användare kommer att ersätta sina nuvarande skrivbord med den lilla Mac – helt enkelt återanvända befintliga tangentbord, möss och bildskärmar. Tyvärr är ett Windows-tangentbord inte perfekt för en Mac. Kommer det att fungera? Ja, men det har inte exakt samma tangenter, till exempel “COMMAND”. Och så skulle Mac mini-köpare vara klokt att köpa ett Mac-tangentbord.

Apple säljer några bra tangentbord, men som många av företagets produkter är de mycket dyra. Tack och lov gör andra företag också Mac-tangentbord. Idag lanserar Satechi fyra sådana tangentbord, som alla har bakgrundsbelysta tangenter. Det finns två (kallade “X1”) utan sifferplattor (en är trådbunden och en trådlös) och två (kallas “X3”) med sifferplattor (en är trådbunden och den andra trådlösa). De trådbundna tangentborden använder USB-C, medan de trådlösa modellerna använder Bluetooth.

Vilket tangentbord ska du välja? Det beror på. Det finns rapporter om att Mac mini-datorer har problem med Bluetooth-tangentbord, så du kanske vill välja en av USB-C-varianterna. Om du bestämmer dig för att gå den trådbundna rutten måste du välja mellan X3 med nummerknappen och X1 utan den. Jag personligen använder aldrig en siffertangent – och föredrar det mindre skrivbordets fotavtryck – så jag skulle gå med den trådbundna X1 övervägande.

Naturligtvis är dessa nya tangentbord inte bara en Mac-affär – de kan också användas med iPads. Satechi tänkte också på detta, eftersom det också lanserar Aluminium Desktop Stand för iPad idag. Denna stativ förvandlar i huvudsak iPad till provisorisk allt-i-ett-dator när ett tangentbord introduceras. Den kan också användas som en bildskärm med funktionen MacOS Sidecar.

Satechi förklarar, “Stativet ger en handsfree-lösning för att höja surfplattor för optimal visning. Det justerbara 180 ° -fästet och 135 ° basgångjärn ger användaren möjlighet att justera sin iPad till önskad höjd och vinkel perfekt för videosamtal eller surfing på webb. Den rymdgrå aluminiumfinishen och skyddande greppfyllningen kompletterar Apple-enheter, samtidigt som de skyddas mot halk och repor. Aluminium Desktop Stand kan också fällas ihop och kompakt och kan skapa en arbetsyta var som helst. “

Om du är intresserad av att köpa någon av dessa produkter kan du använda länkarna nedan. Priserna för varje listas bredvid varje produkt. Under en begränsad tid kan du använda kod WFH20 för att få 20 procent rabatt på din beställning.

Vänligen notera: Några av ovanstående länkar kan vara kopplade länkar, vilket innebär att vi eller våra författare kan få betalning om du köper en av dessa artiklar (eller andra artiklar) efter att ha klickat på dem.

0 Shares