Satechi lanserar kompakt bakgrundsbelyst Bluetooth-tangentbord för Apple macOS

0 Shares

Apples bärbara datorer är mycket bra datorer – de gör till och med solida provisoriska stationära datorer när du ansluter en bildskärm, tangentbord och mus. Medan Apples trådlösa Bluetooth-tangentbord är mycket bra är det också ganska dyrt. Apple debiterar svindlande $ 129 för den vita modellen med sifferknappen. Roligt, det tar en premie på $ 20 om du vill ha en rymgrå färg! Åh, Apple …

Idag lanserar Satechi ett vackert Apple-liknande trådlöst tangentbord för macOS som har den eftertraktade rymdgrå färgen. Det laddas även med USB-C snarare än blixt. Bäst av allt kostar Satechis tangentbord nästan hälften av Apple-motsvarigheten! Eftersom Mac mini inte levereras med tangentbord eller mus, borde den här nya produkten också vara ett bra val för Apples mindre skrivbord.

“För att underlätta användningen i en mängd miljöer med svagt ljus har det kompakta bakgrundsbelysta Bluetooth-tangentbordet anpassningsbara belysta tangenter. Tangentbordet har tio nivåer av ljusstyrka, så att användarna kan lysa eller dimma efter behov för den perfekta arbetsmiljön. Det utökade tangentbordet layout, med det numeriska tangentbordet, är perfekt för datainmatning, ekonomiapplikationer eller bokföringsuppgifter. Med responsiva saxbrytarknappar fångar det kompakta bakgrundsbelysta Bluetooth-tangentbordet varje tangenttryckning för snabb och exakt skrivning, säger Satechi.

LÄS OCH: Satechi lanserar 2-i-1 USB-C-stativ och hub för aluminium för Apple Mac mini

Företaget säger vidare, “För ett oavbrutet arbetsflöde kan användare ansluta tre olika Bluetooth-enheter till det nya kompakta bakgrundsbelysta Bluetooth-tangentbordet. Växla enkelt mellan att skriva på en surfplatta, smartphone eller stationär dator genom att trycka på den avsedda Bluetooth-knappen som tilldelats den specifika enheten . Inom några sekunder kommer tangentbordet att vara anslutet och redo att användas på din föredragna enhet. Den imponerande batteritiden på Bluetooth 5.0-tangentbordet kan ta upp till 600 timmar (beroende på bakgrundsbelysning) och upp till 3 månader i beredskapsläge mellan avgifter för oavbrutet arbetsflöde. Användare kan enkelt ladda det kompakta bakgrundsbelysta Bluetooth-tangentbordet med den medföljande USB-C-kabeln “

Satechi Compact bakgrundsbelyst Bluetooth-tangentbord kan köpas direkt här. Under en begränsad tid (fram till 27 november) erbjuder Satechi 20 procent rabatt på din beställning genom att använda kampanjkoden BACKLIT20. Jag testade koden som fungerande – du borde se en rabatt på – $ 16,00.

0 Shares