Satechi lanserar USB-C magnetisk trådlös laddningskabel för Apple iPhone 12

0 Shares

Med iPhone 12-serien av smartphones gick Apple all-in på magneter med sin helt nya MagSafe-teknik. Jag säger “helt nytt” eftersom det inte är samma MagSafe som används i äldre MacBook-datorer – Apple återanvänder helt enkelt namnet. Den här nya MagSafe är i grunden en “trådlös” laddare (med en kabel) som ansluts till baksidan av iPhone magnetiskt. Det är ganska konstigt och ganska coolt, men ja, det kräver en iPhone 12.

Med allt detta sagt har den populära tillbehörstillverkaren Satechi sin egen MagSafe-kompatibla kabel på vägen. Även om det ser snyggt ut, är jag inte helt säker på varför det finns. Det är $ 10 mindre än Apples version, vilket är uppskattat, men det tydligen maximerar 7,5 watt – halva potentialen för Apples modell (jag har kontaktat företaget för att klargöra). Satechi magnetiska trådlösa laddningskabel är dock ungefär 2 meter längre.

Vad är snyggt om denna produkt, är iPhone 11-kompatibilitet. Du förstår, Satechi säljer också en magnetisk klistermärke på 10 USD som du kan fästa på baksidan av din iPhone 11 för att i huvudsak göra den MagSafe-kompatibel. Satechi säger, “Om du har en iPhone 11 eller använder iPhone 12 utan ett MagSafe-fodral krävs en magnetisk klistermärke för att möjliggöra magnetisk fastsättning med vår trådlösa laddningskabel.” I teorin kan det inofficiellt arbeta också med äldre Qi-iPhones.

“Satechis USB-C magnetiska trådlösa laddningskabel integrerar kraftfulla magneter för att ge ett fast grepp medan du laddar den senaste iPhone 12. Placera helt enkelt baksidan av smarttelefonen ovanpå laddaren och dess magnetiska design klickar och klickar på plats och ger lugn med en säker och snabb laddning. Laddaren ger användarna snabb laddning och mindre stillestånd, med upp till 7,5 W utgång för iPhone-enheter, säger Satechi.

LÄS OCH: Apples fantastiska iPhone 12-familj har 5G, bättre kameror och en överlägsen keramikhärdad skärm

Företaget säger vidare, “Den nya USB-C magnetiska trådlösa laddningskabeln har utformats för att komplettera Apples estetik med en tunn profil och elegant, rymdgrå, metallisk yta. Den nästan 5-fots kabeln och den reversibla USB-C-kontakten erbjuder både bekvämlighet och bärbarhet att ladda var som helst. Satechis USB-C magnetiska trådlösa laddningskabel ger Qi trådlös laddning med magnetisk anslutning som stöds av iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Mini och iPhone 12 utan fodral. “

Ska du köpa Satechi USB-C magnetisk trådlös laddningskabel för iPhone 12 (säljs här) istället för Apples officiella MagSafe-laddare? Det är en tuff fråga. Det är sant att Satechis kostar mindre ($ 29,99 mot $ 39), men inte mycket. Och medan kabeln är längre kompenserar det förmodligen inte laddningen med lägre watt. Så mycket som jag älskar Satechi-produkter är det här en tid där Apples erbjudande förmodligen är det bättre värdet.

Vänligen notera: Några av ovanstående länkar kan vara kopplade länkar, vilket innebär att vi eller våra författare kan få betalning om du köper en av dessa artiklar (eller andra artiklar) efter att ha klickat på dem.

0 Shares