Satechi lanserar USB-C Multiport Pro Adapter som exklusivt för Apple

0 Shares

Satechi tillverkar fantastiska produkter – konsumenterna är medvetna om detta. Företagets bryggor, donglar och andra tillbehör är både elegant designade och prisvärda. Medan de flesta av dess USB-C-produkter helt fungerar med Windows, är designen tydligt inspirerade av Apple.

Idag lanserar Satechi en ny bärbar docka som heter “USB-C Multiport Pro Adapter”, och den säljs exklusivt på Apple.com och Apple Stores. Dongeln erbjuds bara i rymdgrå färg just nu.

“Den tunna men kraftfulla USB-C Multiport Pro-adaptern kombinerar sömlöst fyra viktiga portar till en elegant, kompakt enhet för expansionsportar när du är på språng. Den mångsidiga adaptern har USB-C Power Delivery (PD), en 4K HDMI-port, en USB 3.0-port och Micro / SD-kortläsare i ett bekvämt nav för enklare arbetsflöde. Satechis USB-C Multiport Pro-adapter låter användare uppleva fördelarna med USB-C Power Delivery. Navet ger effektiv strömhantering och optimala laddningshastigheter för att snabbt driva Apple enheter, säger Satechi.

Företaget säger vidare “De integrerade kortläsarplatserna i USB-C Multiport Pro-adaptern ger användarna frihet att snabbt överföra foton, ladda ner högupplösta videor eller säkerhetskopiera filer enkelt, upp till 104 Mb / s. njut av en skarp skärm med hög upplösning på vilken HDMI-skärm som helst med Satechis USB-C Multiport Pro-adapter. Anslut bara en HDMI-kabel (2.0 eller högre) från en bildskärm till adaptern för strålande videoutgång, upp till 4K @ 30Hz. “

Eftersom Satechis USB-C Multiport Pro-adapter säljs exklusivt av Apple, fungerar det inte med Windows 10-maskiner, eller hur? Egentligen kommer det helt. Det är inte en enda MacOS-affär. Det borde också fungera med Linux-maskiner. Om du vill köpa en till dig själv kan du hämta den från Apples webbplats här för bara 69,99 dollar.

0 Shares