Satechi lanserar USB Type-C Pro Hub med Ethernet för Apple MacBook Pro

0 Shares

MacBook Pro visar sig vara ganska katastrofalt för många människor, med ett alltför känsligt tangentbord som ett vanligt klagomål. Det verkar som att damm kan komma under nycklarna, vilket får dem att fungera – minst sagt en frustrerande upplevelse. Din har verkligen hanterat en defekt skärm – ett dyrt och irriterande fel.

Ett av de största klagomålen på MacBook Pro är dock brist på portar. Apple gick all-in på ThunderBolt 3 / USB-C och lämnade inga traditionella USB Type-A-portar, videoutgång eller kortläsare. Lyckligtvis kan detta enkelt åtgärdas genom att köpa donglar och bryggor. Idag lanserar Satechi en ny USB-C “Pro” Hub för de nyaste MacBook Pro-bärbara datorerna – både 13 och 15-tums. Det lägger inte bara till två USB Type-A-portar, men Ethernet, HDMI och en micro SD-kortläsare också. Och ja, det erbjuder kraftgenomgång.

“Den effektiva hubben har en Gigabit Ethernet-port, USB-C Power Delivery (upp till 87W), två USB 3.0-portar och en micro SD-kortplats för att uppfylla alla behov av dataöverföring. Med borstad aluminiumfinish, Type-C Pro Hub med Ethernet kompletterar Apples tillbehör och kompletterar den perfekta installationen för hem- eller mobilkontor, säger Satechi.

Företaget säger vidare: “Navets integrerade Gigabit Ethernet-port skapar en snabb, trådbunden nätverksanslutning, perfekt för områden med dålig Wi-Fi-anslutning eller överföring av stora filer över ett säkert nätverk. Den stöder 10/100 / 1000 Mbps. Satechis aluminiumtyp- C Pro Hub med Ethernet tillåter användare att njuta av kristallklar 4K HDMI-video på kompatibla 4K-skärmar för en lysande högupplöst bildskärm. “

Medan Satechi USB Type-C Pro Hub med Ethernet tekniskt sett kan göra 4K är den begränsad till bara 30Hz – yuck. För många kommer det att vara oacceptabelt. Om du har en 1080p-skärm bör dock 60Hz kunna uppnås helt bra. Även om micro SD-kortplatsen uppskattas, skulle en variant i full storlek ha varit att föredra – särskilt för professionella fotografer.

Om du är intresserad av att köpa den själv kan du få den i både rymdgrå och silver på Amazon här. Medan 99,99 dollar kan verka mycket pengar för att lägga till dessa portar till en förmodad “Pro” -dator, är Satechi känt för kvalitetsprodukter, så det borde vara värt kostnaden.

0 Shares