Satechi presenterar Aluminium Type-C Clamp Hub Pro för 2017 iMac Pro

0 Shares

Idag är en enorm dag för Apple, eftersom dess efterlängtade iMac Pro äntligen säljs. Även om det inte är en revolutionerande produkt, borde datorn placera vokala Mac-användare som har krävt mer kraft.

Om du bestämmer dig för att spendera $ 5000 eller mer på iMac Pro (ja, det är verkligen startpriset) kanske du inte har något emot att spendera ytterligare pengar på tillbehör till det. Idag presenterar Satechi en ny produkt designad för iMac Pro, men också de vanliga iMac-modellerna. Kallas “Aluminium Type-C Clamp Hub” och ansluts till datorn och levererar framåtvända USB-portar (Type-C och Type-A), plus både en SD- och micro SD-kortläsare. Tro det eller ej, detta är nödvändigt eftersom Apple lägger alla datorns portar på baksidan – inte en bra design.

“Navet lägger till funktionalitet till iMac med enbart USB-C-port, tre USB 3.0-portar med upp till 5 Gb / s för snabb och säker dataöverföring och en Micro / SD-kortläsare, allt via en enda USB-C-anslutning , för bekväm tillgång till en användares mest älskade portar och enheter, säger Satechi.

Företaget säger vidare: “Aluminium Type-C Clamp Hub är enkel och enkel att installera. Anslut till en av iMacs Thunderbolt 3-portar och använd den justerbara ratten för att fästa navet längst ner på din stationära dator. drivrutiner eller installation behövs förlänger den portar till iMac framsida, håller allt inom räckhåll och ger bekväm åtkomst till kringutrustning. Det mångsidiga navet frigör värdefullt skrivbordsutrymme medan den snygga, borstad aluminiumfinishen kompletterar Apples tillbehör. “

Hur mycket kostar det här praktiska navet? Du kan köpa den för en ganska rimlig $ 49,99 här. Även om det kan verka som ett högt pris är Satechi känt för att tillverka kvalitetsprodukter – du får vad du betalar för. Den finns i både silver och rymdgrå – den förra är perfekt för den vanliga iMac, och den senare matchar den helt nya iMac Pro.

0 Shares